Skorer Haber turu

Haber turu

01.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anlamlı ziyaret... ‘Tarih karar verecek’... Şampiyona başlıyor... Rekor geldi... Off-Road heyecanı... Marsel’den erken veda...

Haber turu

FUTBOL
Anlamlı ziyaret

Fatih Terim ile Rıdvan Dilmen, ALS hastalığına yakalanan Trabzonspor’un eski futbolcularından İsmail Gökçek’i, başkanlığını yürüttüğü ALS-MNH Derneğinde ziyaret etti. Ataköy’deki dernek binasındaki ziyarette Terim ve Dilmen, İsmail Gökçek’in eşi Adalet Gökçek’ten, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. İkili bilgisayar programı yardımıyla iletişim kurabilen İsmail Gökçek ile de sohbet etti.

Tarih karar verecek’
Arjantinli efsanevi futbolcu Diego Maradona, Messi’nin mi yoksa kendisinin mi daha iyi futbolcu olduğuna tarihin karar vereceğini söyledi. Maradona, “Benim kariyerim sona erdi. Messi’ninki devam ediyor. Bazıları birimizi diğerimizden daha çok sevebilir” yorumunu yaptı.

TEKVANDO
Şampiyona başlıyor

Dünya Tekvando Şampiyonası bugün Güney Kore’de başlıyor. Gyeongju’da düzenlenen ve 149 ülkeden 140 sporcunun katılacağı organizasyonunun ilk gününde Türkiye adına bayanlar 49 kiloda Kadriye Selimoğlu, Ürdünlü Dana Tavran ile karşılaşırken, erkekler 58 kiloda Fırat Pozan ilk turu maç yapmadan geçecek. Şampiyonadan umutlu olduğunu belirten Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik” dedi.

Haberin Devamı

YÜZME
Rekor geldi

Balkan Gençler Yüzme Şampiyonası’na katılan Hazal Sarıkaya, 2 rekor birden kırdı. Bosna Hersek’te devam eden şampiyonada bayanlar 50 metre sırtüstünde 29.10’luk derece elde eden milli yüzücü, Türkiye büyükler ve Balkan gençler rekorunu kırarak altın madalya kazandı. Bu kategoride bir önceki Türkiye rekoru da 29.44 ile yine Sarıkaya’ya aitti.


MOTORSPORLARI
Off-Road heyecanı

İstanbul Off-Road Kulübünün düzenlediği 2011 sezonu İstanbul Off-Road Kupası’nın ilk ayak yarışı bugün yapılacak. Kemerburgaz parkurunda gerçekleştirilecek yarışta, takımlar zorlu engeller içeren 5 özel etapta mücadele edecek. Yarışlar sırasında seyirciler için hazırlanan parkurda, mücadeleyi izlemeye gelenler 4x4 araçların ve donanımların sergileneceği stantlarda araçları test edebilecekler.


TENİS
Marsel’den erken veda

Milli tenisçi Marsel İlhan, Madrid Açık Tenis Turnuvası’nda ana tabloya kalamadı. İspanya’daki turnuvanın ilk eleme turunda İspanyol Daniel Gimeno-Traver ile karşılaşan İlhan, ilk seti 7-6 kaybederken, ikinci seti de 7-5 yenik kapadı ve 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.