Skorer Haber turu

Haber turu

16.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Poljak Eczacı’da... Türkiye galip... Efsane Sportmen’de... Boğaz’da çekişme vardı... Özlem bitti... Gökdeniz’in golü yetmedi... Kunter’e büyük onur...

Haber turu

VOLEYBOL
Poljak Eczacı’da

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Eczacıbaşı Vitra, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’un Hırvat oyuncusu Maja Poljak ile anlaştı. 1999 yılından bu yana Hırvatistan Milli Takımı sporcusu olan Poljak, dünyanın en iyi orta oyuncuları arasında gösteriiliyor.

Türkiye galip
Antalya’da düzenlenen İşitme Engelliler Avrupa Voleybol Şampiyonası erkekler B Grubu maçında Türkiye, Estonya’yı 3-0 mağlup etti. Dilek Sabancı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın setlerini Milli Takım, 25-14, 25-14 ve 25-16 ile galip tamamladı. Türkiye ile aynı grupta yer alan Rusya ise Fransa’yı 3-0’la geçti. A Grubu’nda Almanya, Hollanda’yı 3-0, Polonya da Belarus’u 3-0 mağlup etti.

Efsane Sportmen’de
Hakan Artış ve Yonca Oskay’ın hazırlayıp sunduğu Sportmen’in bu haftaki konuğu Türk voleybolunun efsane ismi Arzu Göllü. Göllü, voleybola başlamak isteyen gençlerimize neler tavsiye ettiğini Artış ve Oskay’a anlattı. Sportmen bugün 22.10’da Skytürk’te.

SU?SPORLARI
Boğaz’da çekişme vardı

Boğaziçi’nde dün 73 teknenin katıldığı W Collection Sailing Cup Bosphorus 2011 yat yarışları fırtınası esti. Yarışlar sonucunda IRC 1’de Provezza, IRC 2’de Aggressivo Kahve Dünya, IRC 3’te Turkcell Alize, IRC 4’te Jumbo, IRC 5’te de XL isimli yatlar sınıflarında ilk sıraları aldılar.


FUTBOL
Özlem bitti

Fransa Kupası final maçında Paris Saint-Germain ile karşılaşan Lille, rakibini 1-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Fransa’da ligin de zirvesinde yer alan Lille, 89. dakikada Obraniak’ın serbest vuruştan kaydettiği golle kupayı 56 yıl aradan sonra tekrar kazanma başarısı gösterdi.

Gökdeniz’in golü yetmedi
Rusya Ligi’nde şampiyonluk yarışı veren Gökdeniz Karadenizli Rubin Kazan deplasmanda Zenit’le 2-2 berabere kaldı. Zenit’in erken bir golle öne geçtiği karşılaşmada, ev sahibine Gökdeniz’in 19. dakikadaki golüyle cevap veren Kazan, Medvedev ile de bir gol bularak devreye 2-1 önde girdi. 2. yarı toparlanan ev sahibi ekip 70. dakikada Kerzhakov ile cevap vererek 1 puanı kurtardı. Gökdeniz karşılaşmada kaydettiği golle bu sezonki 4. golüne ulaştı.

BASKETBOL
Kunter’e büyük onur

Fransa’da Cholet Basket takımını çalıştıran Erman Kunter, yılın antrenörü seçildi. Basketbol maçlarını canlı yayınlayan Canal Plus televizyon kanalı, L’Equipe gazetesi, Fransa Teknik Direktörler Birliği, basketbol kulüpleri birliği temsilcilerinin katılımıyla yapılan oylamada, bu yıl normal ligi, geçen yıl olduğu gibi ilk sırada bitiren Cholet’yi çalıştıran Türk coach, yılın en iyi antrenörü seçildi.

Yazarlar