Skorer Haber turu

Haber turu

01.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cevher Özer resmen Aslan... Nevşehir’de şölen başladı... Rüzgârla dans!... Satranç şöleni... Satılık Fabregas!... Köstepen’e son görev... Araştıran’ın mutlu günü

Haber turu

BASKETBOL
Cevher Özer resmen Aslan

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı milli basketbolcu Cevher Özer ile resmi sözleşme imzaladı. Mecidiyeköy’deki GS Store Çadırı’nda düzenlenen törene erkek basketbol takımı genel menajeri Ali Türsan da katılırken, başarılı oyuncu kendisini 2 yıl sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

Nevşehir’de şölen başladı
Ülker ile TBF ortaklığıyla 9. kez düzenlenen Ülker Minikler Basketbol Şenliği’ne Nevşehir’de start verildi. Damat İbrahim Paşa, Gülşehir, Avanos, Ürgüp ve Kardelen Koleji Spor Salonları’nda oynanan karşılaşmalarda minik basketbolcuların heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmadı.


WINDSURF
Rüzgârla dans!

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez uygulamaya konulan ve ana sponsorluğunu Pegasus Havayolları’nın üstlendiği,“Pegasus Windsurf Ligi”nin 2.hafta yarışları hafta sonunda Datça’da yapılacak. Bugün, saat 13:00 de Surf Tatil Köyü Kızlaraltı Gebekum Mevkii Datça’da start alacak yarışlar üç gün sürecek. İlk hafta yarışlarının ardından erkekler kategorisinde Çeşme Yelken Kulubü’nden Bora Kozanoğlu, kadınlar kategorisinde ise Fenerbahçe’den Çağla Kubat lider durumda bulunuyor.

Haberin Devamı


SATRANÇ
Satranç şöleni
Satranç Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye İş Bankası Satranç Ligi’nde iki tur tamamlandı. 14 takımın mücadele ettiği ligde ilk tura şanssız başlayan 2006 ve 2007 lig şampiyonu BJK, Deniz Gençlik Spor’u 7-3 yenerek bir sonraki tur için moral ve puan topladı. Günün en yüksek puanını bu sene kadrosuna GM Gurevich, GM Agamaliev ve GM Guliev gibi deneyimli ustaları ekleyen Yapı Kredi Spor Kulübü aldı.

FUTBOL
Satılık Fabregas!
Arsenal taraftarı takımlarının kaptanı Fabregas’ı gözden çıkardı. İngiliz ekibinin taraftarları ismi Barcelona ile anılan İspanyol futbolcu için internet üzerinden satılık ilanı verdi. Yetenekli oyuncuya kızgınlıklarını göstermek için ebay’dan satış duyurusu yapan Arsenalliler, “”Cesc Fabregas, kaptan, iyi durumda, sınırlı sayıda” ibarelerini kullandı.

FUTBOL
Köstepen’e son görev
Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcularından Kaya Köstepen dün Muğla’nın Yatağan ilçesinde toprağa verildi. Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında ilk golünü atan Kaya Köstepen için, Yatağan’da isminin verildiği statta cenaze töreni düzenlendi. Törene Köstepen’in ailesi, yakınları, Beşiktaş Kulübü adına derneklerden sorumlu kongre üyesi Feridun Özgiden ve çok sayıda seveni katıldı.

Araştıran’ın mutlu günü
Efes Pilsen Spor Kulübü’nün iletişim yöneticisi Cenk Araştıran, dünya evine girdi. Araştıran, Bahar Country’de gerçekleştirilen törenle hayatını Hande Hancıoğlu ile birleştirdi. Efes Pilsen çalışanları, aileler ve basketbol camiasının önemli isimleri bu mutlu günde çifti yalnız bırakmadı.

Yazarlar