Skorer Haber turu

Haber turu

16.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Peterhansel’in 10. zaferi... Erhan Yavuz’a büyük onur... Tribünde kavga... Rivaldo durmuyor

Haber turu

MOTOR SPORLARI

Haberin Devamı

Peterhansel’in 10. zaferi

ARJANTİN, Şili ve Peru topraklarında gerçekleştirilen 33. Dakar Rallisi motosiklet klasmanında Fransız Cyril Despres şampiyonluğunu ilan etti. Organizasyonu araba kategorisinde ise Stephane Peterhansel kazandı. Peterhansel’in bu 10. Dakar zaferi oldu. Türkiye’yi temsil eden motosikletçilerden Selçuk Bektaş 4., Kemal Merkit 5. ve Şakir Şenkalaycı ise 10. etapta yarışı dışı kalmışlardı.

SPOR DÜNYASI

Erhan Yavuz’a büyük onur
DÜNYA Fair Play Konseyi, jokey Erhan Yavuz’u davranış dalında büyük ödüle layık gördü. Avusturya’daki toplantısında, 2011’de dünyadaki fair play ödüllerini belirleyen konsey, Yavuz’a büyük ödülü, yarışta Halis Karataş’ın bindiği atın kopan kantarmasını rakibine uzatması ve yarışı tamamlamasını sağlaması nedeniyle verdi. Aynı kategoride Bursasporlu Turgay Bahadır’a da kutlama mektubu verildi.

Haberin Devamı

FUTBOL

Tribünde kavga
ŞANLIURFA’DA, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Şanlıurfaspor ile İskenderun Demirçelikspor arasında oynanan karşılaşma öncesi protokol tribününde yer kavgası yaşandı. Ev sahibi ekibin 4-0 galibiyetiyle biten karşılaşma öncesi, Şanlıurfaspor’un eski yöneticilerinden Müslüm Alemdar ile mevcut kulüp yöneticilerinden Mehmet Cafer arasında tekme ve yumruklu kavga çıktı. Olaya polis müdahale ederek ortalığı yatıştırdı.

Rivaldo durmuyor
BREZİLYA’NIN yaşayan futbol efsanelerinden 39 yaşındaki Rivaldo, Angola’nın Kabuscorp takımıyla bir yıllına anlaşma imzaladı. Nisan ayında 40 yaşına girecek olmasına karşın kendisinden beklentileri yerine getirmeye çalışacağını söyleyen Rivaldo, 1999’da Avrupa’da yılın futbolcusu seçilmiş ve 2002’de milli takımıyla birlikte Dünya Kupası’nı kaldırmıştı.

Yazarlar