Skorer Haber turu

Haber turu

22.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarsak, açlık grevini bitirdi... Fark yedik!... Seçmeler tamam... Gençler’den iki gümüş... Open Tenis’te heyecan başlıyor...

Haber turu

FUTBOL

Haberin Devamı

Sarsak, açlık grevini bitirdi
FİLİSTİNLİ futbolcu Mahmoud Sarsak, açlık grevine son verdi. 2009 yılının temmuz ayında bir futbol maçı için Gazze şeridinden West Bank bölgesine giderken, İslami Cihad’a üye olma ve bombalı faaliyette bulunma iddialarıyla İsrail askerlerince göz altına alınan 25 yaşındaki oyuncunun temmuz ayında salınacağı iddia edildi. Sarsak’ın durumu, FIFA ile İsrail arasında gerginliğe yol açmıştı.

Fark yedik!
A Milli Kadın Futbol Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası elemeleri 2. Grup’taki 8. maçında deplasmanda İspanya’ya 4-0 yenildi. İspanya’nın gollerini 15. dakikada Sonia, 34 ve 36. dakikada Mari Paz Vilas ile 85. dakikada Seval (kendi kalesine) attı. 6 takımın yer aldığı 2. Grup’ta 8. maçını oynayan Türkiye, henüz galibiyet alamayarak 1 puanla sonuncu sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Seçmeler tamam
DÜNYANIN en iyi futbol takımı Barcelona’yı, FCBEscola Camp Avea ile Türkiye’ye transfer eden Avea, birinci dönem seçmelerini tamamladı. Van, İzmir ve İstanbul’dan 5 binin üzerinde başvuru arasından seçilen 1500 genç, ön elemeye kalırken bunlardan 120’si kampın ilk öğrencileri olarak seçildi. Bu isimler, 9-14 Temmuz’daki kampta Barcelona’nın yıldızlarını yetiştiren hocalarca eğitilecekler.

Güreş

Gençler’den iki gümüş
Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda bayanlarda Türk sporcular iki gümüş madalya kazandı. Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen şampiyonada bayanlar 44 kiloda Evin Demirhan ve 59 kiloda Hafize Şahin, finalde rakiplerine yenilerek gümüş madalyada kaldı.

TENİS

Open Tenis’te heyecan başlıyor
WINGS ana sponsorluğunda Hillside City Club-Etiler’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Tenis Federasyonu Open Tenis Turnuvası heyecanı, 28 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında yaşanacak. Organizasyona katılmak için, 25 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’a kadar Hillside City Club-Etiler’e başvuru yapılabileceği ifade edildi.


Yazarlar