Skorer HABER TURU

HABER TURU

28.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Futbol... Basketbol... Fotmula 1...

HABER TURU

Bursaspor’a Belçikalı hakem

Haberin Devamı

Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Kups Kuopio ile Finlandiya’da oynayacağı maçı Belçika Futbol Federasyonu’ndan SÈbastien Delferiere’nin yönetecek. Belçikalı hakemin yardımcılıklarını Yves De Neve ve Frederick Stalport yaparken, 4. hakemliğini ise Christof Dierick üstlenecek.

Ankaragücü’ne sert uyarı

FIFA Disiplin Komitesi, Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla, geçmiş yönetimlerden alacakları bulunan yabancı futbolcuların borçlarını ödenmesi için Ankaragücü Kulübü’nü uyardı. Komitenin Ankaragücü’ne 19 Ağustos’a kadar süre verdiği borcun ödenmemesi halinde sarı-lacivertli kulübün puan silme ve alt lige düşürülme cezalarına çarptırılacağı bildirildi.

En hızlı Hamilton

Formula 1 Macaristan Grand Prix’sinin antrenman turlarında en hızlı isim McLaren Mercedes takımından Lewis Hamilton oldu. Lotus’tan Raikkonen’in ikinci en iyi dereceye imza attığı turlarda, Williams’tan Bruno Senna üçüncü sırayı aldı. Macaristan’da sıralama turları bigün TSİ 15.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Milliler mutlu döndü

2013 Avrupa Şampiyonası elemelerinin hazırlıkları kapsamında Bulgaristan’da özel turnuvaya katılan A Milli Basketbol Takımı, İstanbul’a döndü. Sırasıyla Bulgaristan, Ukrayna ve Polonya’yı devirerek şampiyonluğa ulaşan ay-yıldızlı ekipte, MVP seçilen Semih Erden, takımın form durumunun ne seviyede olduğunu gördüklerini söyledi. Erden, “Eksiklerimizi en kısa sürede kapatmak için çalışacağız. Bunu yaparken de kazanarak devam etmek istiyoruz. Şimdi önümüzde Adidas Cup ve onu düşüneceğiz” dedi.

Birlik büyüyor

LA LİGA kulüpleri Barcelona ve Real Madrid’in televizyon yayın gelirlerinden aldıkları büyük paylara karşı birleştiler. Önceki gece Madrid’de bir araya gelen kulüp idarecileri, daha adil yayın gelirleri için sürdürdükleri mücadelede ilerlemeler kaydettiklerini belirttiler. Grup adına konuşan Sevilla Başkanı Del Nido, “5-6 takımla yola çıkmıştık. Bu sayı büyüyor ve 15-16’ya varacak” dedi.

Gergin maçta Sarajevo galip

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Bosna-Hersek’in FK Sarajevo takımı, Bulgaristan’ın FK Levski takımını 3-1 mağlup ederek tur atlarken, maç öncesi gerginlik yaşadı. Bulgaristan’daki maçta ev sahibi takım traftarlarının Bosna’daki savaşta soykırım suçundan Lahey’de yargılanan eski Sırp general Ratko Mladiç lehine pankart açması ve Srebrenitsa’da katledilenler aleyhine slogan atması nedeniyle gergin başlayan maç nedeniyle, polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.