Basketbol Haber turu

Haber turu

22.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Basketbol... Futbol...

Haber turu

Domercant Aslan oldu

Haberin Devamı

GALATASARAY Medical Park basketbol takımı, Henry Domercant’ı resmen kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ABD asıllı Bosna-Hersek Milli Takımı oyuncusu ile 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi. Geçtiğimiz sezonu Kazan’da geçiren 32 yaşında ve 1.94 metre boyundaki Domercant, şutör guard ve forvet pozisyonlarında oynuyor.

Kızlar rakip tanımıyor

MACARİSTAN’DA devam eden Avrupa Şampiyonası’nda ikinci tur ikinci maçına çıkan Ümit Kız Basketbol Milli Takımımız, Slovakya’yı da 56-43 yenerek namağlup unvanını korudu. Şampiyonada oynadığı 5 maçtan da galip ayrılan Ay-Yıldızlılarımız, çeyrek final öncesindeki son maçında bugün TSİ 21:30’da Rusya ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Sahaya girdi hapsi boyladı

KIBRIS Rum Kesimi’nin Anorthosis takımı ile Dila Gori arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında sahaya giren taraftar hapis cezası aldı. Larnaka Kaza Mahkemesi, sahaya girerek maçın yarıda kalmasına sebep olan ve kaleciye yediği 3 gol için hesap sormak isteyen 19 yaşındaki Anorthosis taraftarına 4 aylık hapis cezası verdi. UEFA da Anorthosis kulübünü kupadan men etmişti.

Irkçı tacize alkışlı yanıt

ALMANYA Kupası’nda Chemnitz-Dresden arasındaki ilk tur maçında taraftarlar maymun sesleri ile siyahi futbolcu Mickael Pote’yi taciz etti. Almanya 2. Lig ekibi Dinamo Dresden’in 3-0 kazandığı karşılaşmada bir köşe atışı sonrasında Dresden’li forvet, Chemniztzli taraftarın maymun sesi çıkartmaları üzerine sinirlendi. Sakinliğini koruyan 27 yaşındaki oyuncu bu sesleri çıkaranlara karşılık alkışlarla yanıt verdi.

ManU’dan yeni bomba

PREMIER Lig’e şampiyonluk parolası ile giren Manchester United 23 yaşındaki Hollandalı savunma oyuncusu Alexaner Büttner’i kadrosuna kattı. 5 yıllık sözleşmeye imza atan sol bek oyuncusu Vitesse’den transfer edildi. Büttner, Hollanda Milli Takımı‘nın 36 kişilik geniş EURO 2012 kadrosunda da yer bulmuştu.

Yazarlar