Diğer HABER TURU

HABER TURU

06.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Atletizm...Futbol...Güreş...Formula 1...Spor dünyası...

HABER TURU

24 yıldız atlette doping çıktı
Atletizmi saran doping belası bu kez yıldız atletleri vurdu. İzmir’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda alınan ve Köln’e gönderilen numunelerin son bölümünde de 24 yıldız atlette doping maddesine rastlandı. Bu illetin yıldız atletlere de bulaşması pistin geleceği açısından endişeyle karşılandı.

U-20’de çeyrek final heyecanı
TÜRKİYE’DE düzenlenen U20 Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı bugün oynanacak 2 maçla başlıyor. TRT Haber tarafından canlı yayınlanacak maçta, Fransa ile Özbekistan Rize’de 18.00’de karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise, 21.00’de Uruguay ile İspanya’nın Bursa’daki mücadelesi TRT Haber tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Buse’den altın
Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’ndan kadınlar 63 kiloda Türkiye’yi temsil eden Buse Tosun, altın madalya kazandı. Tosun, finalde İsveçli Therese Lina Persson ile karşılaştı. Milli güreşçi, ilk devreyi 6-3 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda rakibine puan şansı tanımadı ve minderden 9-6’lık üstünlükle ayrıldı.

Sıra Almanya’da
FORMULA 1’de büyük heyecan sezonun 9. yarışı ile devam edecek. Yarınki Almanya Grand Prix’si öncesi pilotların sıralama turları, bugün TSİ 15.00’te Smart Spor tarafından canlı yayınlanacak.

Konuk Ene
HAKAN Artış ve Gizem Durmuş Spor Aşkına’da; spor, sanat, siyaset ve eğlence sektörünün ünlülerini konuk etmeye devam ediyor. Programın bugünkü konuğu ise, Banvit ile yolları ayıran coach Orhun Ene olacak. Bugün 18.10’da Skytürk360 ekranlarından yayınlanacak programda Ene kendi hakkında bilinmeyenleri anlatacak.

Yazarlar