Skorer Haber turu...

Haber turu...

26.02.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haber turu...

Haber turu...


DENİZLİ - A.Gücü maçında koltukları kırdıkları için tutuklanan sekiz taraftara ceza yolda. Savcılık, taraftarlara "Kamu malına zarar vermek" suçundan 1 ile 7 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle kamu davası açtı.

ARSENAL’DE forma giyen ve yıllar önce kalbi delik olduğu için ameliyat geçiren Kanu, çocukları unutmadı. Yıldız oyuncu, kalp ameliyatı için sıra bekleyen 2 bin 236 çocuktan 40’ına yardımcı olmak için Dünya Karması - Afrika Karması maçını düzenliyor. 4 Mart’taki buluşma da Tugay da forma giyecek.

ŞAMPİYONLAR Ligi C Gurubu mücadelesinde Milan deplasmanda Lokomotif Moskova’yı 1 - 0 yenerek ilk sekize kalmayı garantiledi. 4 maçta topladığı 12 puan ile başarılı bir grafik çizen Kırmızı - Siyahlılar’ın tek golünü 34. dakikada penaltıdan Rivaldo attı.

BEŞİKTAŞ, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tarihleri kitap haline getirildi. Yapı Kredi Yayınları tarafından basılan, üç büyüklerin tarihlerini anlatan kitaplar, dün gece TSYD’nin Levent’teki merkezinde düzenlenen bir kokteylle tanıtıldı.






























Yazarlar