Skorer Haber turu...

Haber turu...

26.11.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haber turu...

Haber turu...


İTÜ Makine Mühendisliği Fakültesi tarafından düzenlenen "Antrenör, Yönetici, Medya İlişkileri" konulu panele katılan Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli, futbolda en güçlü kuruluşun medya olduğunu ileri sürdü. Denizli, "Futbolun yönetimini federasyonun elinden almadılar ama medya futbolu yönlendiriyor. Naklen yayın gelirleri futbolda önemli bir kaynak. Kulüpler bu paralarla ayakta kalıyor" ifadesini kullandı.
A Milli Takımın Dünya üçüncüsü olurken sıfırdan varolmadığını dile getiren Mustafa Denizli, "Milli takım, altı boş bir ülkenin takımı olarak Dünya Kupası’na gitmedi. Bu ülke UEFA’da şampiyon, Şampiyon Kulüpler’de yarı finalist çıkardı. Türkiye artık dünya futbolunda var. İnsanların şansla ayakta kalmaları mümkün değil" dedi. Denizli, Rapajc’in Türkiye’ye gelen en karakterli sporculardan biri olduğunu söyledi.

BLACKBURN Rovers Teknik Direktörü Graeme Souness, eski öğrencisi Hakan Şükür’e talip olduğunu açıkladı. Parma’dan bonservisini aldıktan sonra hiçbir takıma gidemeyen Hakan’ı kendi takımında görmek istediğini söyleyen Galatasaray’ın eski hocası, "Hakan Şükür gibi bir oyuncuyu her teknik adam almak ister, bizim hücum gücümüze güç katacak bir futbolcu" dedi.



FORMULA 1, Türkiye projesinin çizimini gerçekleştirecek ünlü mimar Hermann Tilke dün düzenlenen basın toplantısında Kurtköy’de yapılması planlanan pisti, Türk kültürüne uygun yapacağını söyledi. Otomobil ve Motor Sporları Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu ise pist için şimdilik 60 milyon dolar harcayacaklarını vurguladı.

İSTANBUL Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, eski müdür Sabri Sadıklar aleyhine açtığı dava ileri bir tarihe ertelendi. 1.5 trilyonluk davanın görüşülmesine önümüzdeki günlerde devam edileceği ve tazminatın yasal faizleriyle hesaplanacağı bildirildi.

ARJANTİN Ligi’nde gerginlik devam ediyor. Lider Independiente’nin takipçisi Boca Juniors’u ağırladığı ve 1 - 1 biten maçta yine olaylar çıktı. Sahaya atlayan ev sahibi takımın bir taraftarı Boca hocası Oscar Teberez’e saldırdı. Polisin müdahalesiyle olay büyümeden önlendi. Independiente gelecek hafta berabere kalsa dahi 8 yıllık şampiyonluk hasretine son verecek.

Şampiyonlar Ligi
C GRUBU
19.45: L.Moskova - B.Dortmund
21.45: Milan - Real Madrid
D GRUBU
21.45: Basel - Manchester United
21.45: Deportivo - Juventus
UEFA Kupası
Hertha Berlin - Fulham
Paris St Germain - Boavista






























Yazarlar