Skorer HABER TURU

HABER TURU

13.07.2008 - 00:59 | Son Güncellenme:

Arıboğan topa girdi!... Engin, Efes’te... Efeler şov yaptı ... Nadal adını göklere yazdırdı

HABER TURU

Arıboğan topa girdi!
Futbol Federasyonu Başkan vekili Lutfi Arıboğan, Hasan Doğan’ın vefatından sonra adının başkan adaylığı için gündeme gelmesiyle ilgili yorumlara açıklık getirdi. Arıboğan, “Yanlış anlaşılmalara ve spekülasyonlara son vermek amacıyla başkan adaylığı konusunda herhangi bir düşüncem olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Engin, Efes’te
Beko Basketbol Ligi’nde yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturma çabasındaki Efes Pilsen, transfer bombalarına bir yenisini, İtalya’nın Benetton takımında forma giyen Engin Atsür’ü transfer ederek ekledi. Lacivert - beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon Benetton’da görev yapan 24 yaşında ve 1.92 boyundaki milli oyuncuyla bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllığına sözleşme imzaladı. 

Efeler şov yaptı
Erkekler Avrupa Ligi’nde Voleybol Milli Takımımız son etabın ikinci maçında, B Grubu’nda Belarus’u 3-0 yendi. Ay-yıldızlı ekibimiz Avusturya’da yapılan karşılaşmanın setlerini  25-22, 25-19 ve 25-22 kazandı. Efeler, gruptaki 3. maçını bugün TSİ 21.30’da Avusturya ile yapacak.

Nadal adını göklere yazdırdı
Dünyaca ünlü tenisçi Rafael Nadal’ın ismi, Mars ile Jüpiter arasında yer alan 4 km çapındaki bir göktaşına verildi. Nadal’ın doğum yeri olan Mallorca’daki uzay gözlemevi astronomları, prestijli Wimbledon’ın son şampiyonu İspanyol tenisçinin adını 2003’te keşfedilen 128036 numaralı göktaşına vermeyi kararlaştırdıklarını belirtti.

HAZIRLIK MAÇLARI
 Bursaspor-Gençlerbirliği:  0-1
Kocaelispor-Konyaspor:  0-1