ING Basketbol Süper Ligi Hacettepe Üniversitesi'nde hedef galibiyet

Hacettepe Üniversitesi'nde hedef galibiyet

11.10.2012 - 10:04 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi takımlarından Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Hamdi Çelik, yeni sezonun ilk maçında, Aliağa Petkim deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Hacettepe Üniversitesinde hedef galibiyet

Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Hamdi Çelik, 13 Ekim Cumartesi günü başlayacak Beko Basketbol Ligi’nin yeni sezonunda tüm takımlara başarılar diledi.

Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü olarak yeni sezona Aliağa Petkim deplasmanıyla başlayacaklarını dile getiren Çelik, ”Geçen yıl sezona Aliağa Petkim maçıyla deplasmanda başlamıştık. Ayrıca bu sezon Türkiye Kupası’nın Kocaeli’de gerçekleştirilen ilk ayağında ilk maçımızı yine Aliağa Petkim ile yaptık. Bu tesadüflerin ardından yine ilk maç ve yine Aliağa Petkim” dedi.

Çelik, Aliağa Petkim maçının centilmence geçmesini dilediğini ifade ederek, şunları söyledi: ”Özellikle belirtmek isterim ki rakibimizin her takıma nasip olmayacak düzeyde kaliteli bir seyircisi var. Biz de onlara güzel bir maç izletmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Çok iyi savunma yapan, son saniyeye kadar enerjisini kullanan, oyuncular arasındaki uyumu çok yüksek seviyede, enerjik bir takım haline geldik. Bu da yeni sezon için bizleri umutlandırıyor. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz.”

Hakan Hamdi Çelik, bir yabancı oyuncu hakkını bu sezon kullanmadıklarını ifade ederek, ”Türk basketbolu için daha az yabancı sporcu, daha çok yerli oyuncunun oynama şansını artırıyor. Biz de bu çerçevede bu sezon bir eksik yabancıyla oynuyoruz” diye konuştu.

(AA)

Yazarlar