Trabzonspor Hacıosmanoğlu'dan Odyakmaz'a hodri meydan

Hacıosmanoğlu'dan Odyakmaz'a hodri meydan

21.01.2014 - 09:37 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği'nde Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile aralarında geçen diyaloğu açıkladı.

Hacıosmanoğludan Odyakmaza hodri meydan

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği'nde Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile aralarında geçen diyaloğu açıkladı. Odyakmaz'ın, elinde Trabzonspor'un şike yaptığına dair deliller olduğunu iddia ettiğini ve yeniden yargılanma istediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, Otyakmaz'dan bunları açıklamasını istediğini söyledi. İşte Beyaz TV'ye konuşan Trabzonspor başkanının sözleri:

Haberin Devamı

"Olmayan bir şeyi oraya yazmanız doğru değil. Kimse kimseyle kapışmadı. Kulüpler Birliği'ne katılmayacaktım. Sorun futbolun ahlak ve adaleti sorunudur. Tüm başkanları çağırın Türk futbolunda ahlak ve adaleti isteyenler bir yana, istemeyenler diğer yana ayrılsın. TFF Başkanı'nın geleceğini öğrenince ben de gelmek istedim."

"FENERBAHÇE ÇALAMADI DA TRABZONSPOR MU ÇALDI"

"Türkiye'deki ceza yargısı spor yargısını bağlar dediler, sonra bağlamaz dediler. Bu kurumlar veriyor bu kararları biz vermiyoruz dedi Yıldırım başkan. Siz işinize gelince karar veriyorsunuz, işinize gelmeyince karar vermiyorsun. Sizin hakeminiz rapor yazıyor oyuncu benim yüzüme tükürdü diye, yayıncı kuruluştan görüntü alıyorsunuz, farklı karar veriyorsunuz. Senin federasyonun şike yok demedi ki. Şikeye teşebbüs var dedin, yöneticilere ceza verdin. Nasıl bir komedidir ki takıma ceza vermiyorsun. Sahaya yansımadıysa futbolcuya niye ceza veriyorsun. Odyakmaz Demirören'e bende yeni deliller var, yeniden yargılamaya açın dedi. Dedim neden bu konuyu açıyorsun, ben de yargılanıyorum dedi. Sivasspor'un başkanı maç satan ailesini satar dedi. Bunun arkasında dursun"

Haberin Devamı

"ODYAKMAZ DELİLLERİ VERMEK ZORUNDA"

"Trabzon'da ben, Sivasspor Başkanı'na sahip çıkınca hain ilan ediyorum. Ben de ona delikanlı gibi delilleri TFF'ye vermeni istiyorum dedim. O deliller Trabzonspor'la ilgili delillerse yargılanıp şerefli bir şekilde küme düşmeyi de kabul ediyorum. Varsa bir pislik bunları ortaya koyacaksın ve bunlardan herkes ders alacak. Varsa Trabzon'un cezası onlar da cezasını çektin."

"Varsa birinin elinde delil ve vermiyorsa onu müfteri ilan edeceğim. Bir daha da gelmeyeceğim bu toplantılara, yardımcılarım gelir. TFF binasının içinde konuştuklarımı başkanların içinde konuşmak için geldim. Olay tartışma değil. Trabzon'da varsa bir pislik onu ortaya koymak onun görevidir. Şimdi bekliyorum. Mecnun Odyakmaz'ın Trabzonspor'a dair elinde delil varsa bu saatten sonra vermek zorundadır."

"Paralel devletin başka sorunu yok da Fenerbahçe ile mi uğraşıyor. Benim telefonum hala aynı, Fenerbahçe'nin Başkanı neden sayısız kere telefon değiştiriyor. Bu ülke üzerine oynanan oyunları, kendi işinize karıştırmayın. Bu cemaat Trabzonspor'u çok mu seviyor onların tapeleri saklanıyor. Bu insanları neredeyse kahraman ilan edeceğiz."