Skorer Haftanın hakemleri

Haftanın hakemleri

26.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

UEFA'dan inceleme

Haftanın hakemleri



19.00: Ç.Rize - G.Birliği: Orhan Erdemir
13.30: A.Gücü - Diyarbakır: Hamza Mısır
19.00: Beşiktaş - G.Antep: İsmet Arzuman
13.30: Denizli - Elazığ: Metin Tokat
14.00: Malatya - Trabzon: Cem Papila
13.30: Bursa - İstanbulspor: Mustafa Çulcu
16.00: Adana - Fenerbahçe: Serdar Tatlı
13.30: A.Sebat - Konyaspor: Ünsal Çimen

2005 Şampiyonlar Ligi Finali'ne ev sahipliği yapacak olan Olimpiyat Stadı dün görücüye çıktı. İstanbul'a gelen UEFA yetkilileri, Olimpiyat Kurulu Başkanı Togay Bayatlı ve GSGM İl Müdürü Tamer Taşpınar ile birlikte stadda incelemelerde bulundu. UEFA yetkilisi Ernei Walker, yolların hemen bitirilmesini ve güvenlik konusuna özen gösterilmesini istedi.

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray maçında rakibe sözle hakaret ederek kırmızı kartla oyun dışı kalan Rizesporlu Murat Sözkesen'e 2 maç men cezası verdi. Ayrıca 3. ligde mücadele eden Bileciksporlu Erol 8, Hüseyin 3 ve Fuat ise 2 maç men cezası aldı.

ATİNA 2004 Olimpiyat Oyunları'nın başlaması için geri sayım anlamına gelen Olimpiyat Meşalesi'nin yakılması töreni, Yunanistan'ın antik Olimpia kentinde gerçekleştirildi. Törende Cumhurbaşkanı Stefanopulos ve Başbakan Karamanlis de hazır bulundu. Bir hafta süreyle Yunanistan sınırları içinde dolaşacak olan meşale daha sonra 5 kıtada da yol alacak.

ALMANYA'NIN Werder Bremen takımında forma giyen Ümit Davala'nın sakatlığının iyileşmeye başladığı açıklandı. Karın altında oluşan ödem nedeniyle üç haftadır takımdan ayrı kalan yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta antrenmanlara katılabileceği bildirildi.

17 Yaşaltı Futbol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Grup Eleme 2. Tur 2. maçında organizasyon rezaletine rağmen ev sahibi Polonya'yı 2-1 yenmeyi başardı. İlk maçında İtalya'yı 3-1 mağlup eden Ay-Yıldızlı ekibimiz, Polonya karşısında Trabzonsporlu Ergin'in golleriyle galibiyeti yakaladı. Millilerimiz yarın Sırbistan Karadağ ile berabere kalsalar dahi grup birinciliğine ulaşıp, Fransa'daki finallere katılma hakkını elde edecek.

AĞIR sıklette eski Avrupa Boks Şampiyonu olan Sinan Şamil Sam, Universum Boks şirketinden ayrıldı. Universum sözcüsü Christoph Rybarczyk, Hamburg kentinde yaptığı açıklamada, "Bizimle çalışmaya devam etmesi için ona bir çok şey teklif ettik, ancak kabul etmedi" dedi.



SPOR


SON KALE DÜŞTÜ: 2-0
At yarışları
Avrupa Ligleri
Ülker gün sayıyor: 95-72
İkinci Lig Puan Durumu
Bryant ifade aldı!
Eczacıbaşı tam yol
Kartal zehirlendi
Nobre harekâtı
Efsaneler buluşuyor
Doğan'dan uyarı
Toshack'ın kopyası yetmedi
Güneş isyan etti
Biyediç'ten mesaj var
Ödüller baş döndürecek
Minderde çifte şok
Kocaman'dan kart uyarısı
Haber turu...
Katıksız Valencia
Dayanılmaz
O room'a biraz zoom
O direk zaten kırık
Sıcak günler ve Ersun Yanal