Dünyadan Futbol Hakan Çalhanoğlu bombası! 2 yıldızla birlikte gidiyor

Hakan Çalhanoğlu bombası! 2 yıldızla birlikte gidiyor

23.08.2023 - 10:01 | Son Güncellenme:

Ronaldo'nun açtığı Suudi Arabistan kapısından bugüne kadar birçok yıldız geçti. Al Nassr, şimdi de Laporte, Bailly ve Hakan Çalhanoğlu’nu gündemine aldı.

Hakan Çalhanoğlu bombası 2 yıldızla birlikte gidiyor

Suudi Arabistan kulüpleri, özellikle bu yaz transfer döneminde Avrupa’da iz bırakmış, tarihe geçmiş birçok oyuncuyu kadrosuna kattı. Söz konusu kulüplerden en dikkat çekeni ise Al Nassr oldu. Daha önce Cristiano Ronaldo’yu transfer eden Suudi temsilcisi, şu anda ise Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Talisca, Alex Telles ve David Ospina gibi yıldızları kadrosunda bulunduruyor.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu bombası 2 yıldızla birlikte gidiyor

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN PEŞİNDELER

Al Nassr, şimdi ise 3 yıldızı daha gündemine aldı. Avrupa basınında yer alan haberlere göre Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Manchester City’den Aymeric Laporte ve Manchester United’dan Eric Bailly, listeye son giren isimler oldu.

HENÜZ PUANLARI YOK

Eğer bu transferler gerçekleşirse kulübün kadrosunda Avrupa şampiyonluğu yaşamış tam 5 oyuncu olacak. Ronaldo, Laporte ve Mane, daha önce kariyerlerinde Devler Ligi’nde mutlu sona ulaştı. Eric Bailly ve Alex Telles ise Avrupa Ligi’nde kupa kaldıran isimler oldu. Bu arada birçok yıldızı elinde bulunduran Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi’ne ise bir hayli kötü başladı. Al Nassr, 2 maç sonunda puan alamazken, bu süre içinde 1 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu bombası 2 yıldızla birlikte gidiyor

 

 

Yazarlar