Skorer 'Hakan Şükür aziz gibiydi'

'Hakan Şükür aziz gibiydi'

24.02.2011 - 01:34 | Son Güncellenme:

Nuri Şahin, Alman 11 Freunde dergisine verdiği röportajda, takımlarda artık lider oyuncuların bulunmadığını söyledi, “Mesela Hakan Şükür, Milli Takım’da Aziz gibiydi. Yanlışlıkla ayağına bastığınızda beş altı kere özür dileme zorunluluğu duyuyordunuz” dedi

Hakan Şükür aziz gibiydi

Genç yaşına rağmen Bundesliga’da şampiyonluğun en önemli adayı Borussia Dortmund’un kilit oyuncularından birisi haline gelen Nuri Şahin, Alman 11 Freunde dergisine verdiği demeçte takımlarda artık eskisi gibi lider oyuncuların bulunmadığına değindi ve Hakan Şükür’ü örnek gösterdi.
Türk Milli Takımı’ndaki hiyerarşinin son dönemde kaybolduğunu ifade eden genç oyuncu, “Türk Milli Takımı’na 17 yaşındayken girdim. O zamanki durumla şimdiki durum çok farklı. Hakan Şükür takımın içinde “Aziz” gibiydi. Hakan Şükür’ün ayağına yanlışlıkla bastığınızda beş, altı kez özür dileme zorunluluğu duyuyordunuz. Ama şimdi ne Alman Milli Takımı’nda ne de Türk Milli Takımı’nda öyle özel bir lider yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

Inter peşinde
Yeni jenerasyonun kendi ayakları üzerinde durabildiğine dikkat çeken Şahin, “Bizim jenerasyonumuzdan gelen oyuncular çok fazla duygusal hareket etmiyor ama birisinin yardıma ihtiyacı olduğunu gördüğünde farkediyorlar. Yine bizim jenerasyonumuzda takım içinde sinirlerini dışarıya vuran çok fazla oyuncu yok. Mesela bir Effenberg veya Oliver Kahn gibi” ifadesini kullandı.
Öte yandan ünlü İtalyan spor gazetesi Tuttospor, Inter’in Nuri Şahin’le ilgilendiğini sütunlarına taşıdı.

Yazarlar