Futbol Hakem Fırat Aydınus adına sosyal medyada atılan mesaj...

Hakem Fırat Aydınus adına sosyal medyada atılan mesaj...

21.11.2012 - 16:41 | Son Güncellenme:

AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu; "Bu hesap sahteyse, Aydınus’un gerekli müracaatları yapıp ihbar etmesi gerekirdi. Şu ana kadar hesabın sahte olduğuyla ilgili bize hiçbir bilgi ulaşmamıştır" dedi.

Hakem Fırat Aydınus adına sosyal medyada atılan mesaj...

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, futbol hakemi Fırat Aydınus adına sosyal medyada atılan mesajın sahte olduğu iddiasına ilişkin, ”Bu hesap sahteyse Aydınus’un gerekli müracaatları yapıp, ihbar etmesi gerekirdi. Şu ana kadar hesabın sahte olduğuyla ilgili bize hiçbir bilgi ulaşmamıştır” dedi.

Kavuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydınus adına twitter hesabından, ”Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe düşmanı olsa şimdi Eskişehir’le değil Tavşanlı Linyit’le maç yapıyordunuz” yazılı mesaj atıldığını hatırlattı.

Bu mesaja tepkilerini içeren haberlerin medyada yer almasının ardından, söz konusu twitter hesabının sahte olduğuna ilişkin iddialar ortaya atıldığını belirten Kavuncu, şöyle konuştu: ”Her şeyden önce bu mesajın içeriği ve yol açtığı sorunlar ayrı, hesabın gerçek olup olmadığı ayrı bir konudur. Tepki gösterdiğimiz şey, mesajın içeriğiyle ilgili kamuoyunda oluşan tepkidir. Bu içerik, tüm Türkiye’deki taraftar grupları ve spor kamuoyunda konuşulmaya ve olumsuz bir hava oluşmaya başlamıştır. Böyle bir içeriğe, başarısı ve özellikleriyle kendisini ispat etmiş takımımız TKİ Tavşanlı Linyitspor hakkında oluşan imaja gönlümüz elvermedi. Takımımız hakkında zayıf bir imaj ortaya atılması, PTT 1. Lig’de mücadelesi süren takımımızda ileride moral açısından oluşturacağı olumsuzluk nedeniyle tepki göstermememiz mümkün değildir. Bu tepki açıklamamız, güçsüz ya da zayıf bir takım imajını düzeltmek anlamını taşıyordu.”

Kavuncu, mesajın atıldığı twitter hesabının gerçek olup olmadığını bilemediklerini dile getirerek, ”Bu hesap sahteyse Aydınus’un gerekli müracaatları yapıp, ihbar etmesi gerekirdi. Şu ana kadar hesabın sahte olduğuyla ilgili bize hiçbir bilgi ulaşmamıştır. Bu hesap, Aydınus’a ait olmasa bile, yol açtığı sorunlar bizi rencide etmiş durumdadır” dedi.

Aydınus’un bu konuyla ilgili bir ihbarda bulunması halinde mesaja tepkisinden onunla ilgili kısmı ayıracaklarını ifade eden Kavuncu, TKİ Tavşanlı Linyitspor ile ilgili bu mesaja tepkilerinin her zaman geçerli olduğunu sözlerine ekledi.

(AA)

Yazarlar