Trabzonspor Halilhodzic'in planları tutmadı

Halilhodzic'in planları tutmadı

12.10.2014 - 16:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da Halilhodzic'in planları tutmadı.

Halilhodzicin planları tutmadı

Futbolcuları birlikte çalışamadığı için milli takımların maçları yüzünden verilen arayı bir fırsat olarak gören Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in düşüncesi, eksik oyuncu sayısının fazlalılığı nedeniyle suya düştü.

Haberin Devamı

PLANLAR TUTMADI

Vahid Halilhodziç'in 15 günlük süre içinde özellikle takımını taktik ve kondisyon yönünden hazırlama planları, sakat ve milli takıma giden oyuncuların çokluğu sebebiyle gerçekleşmedi. Bordo mavili takmımın bu hafta yapılan 8 antrenmana bir çok oyuncu katılamadı.

17 FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

Bu sabah da teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda tam 17 oyuncu yer alamadı. Sakatlıkları bulunan Onur, Papadopoulos ve Deniz, milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare ve Uğurcan çalışmaya katılmadı Aykut, Özer, Mustafa Yumlu, Sefa, Soner koşu yaptı, Salih, Constant, Yusuf ve Mustafa Akbaş salonda çalıştı.

Haberin Devamı

USTA'DAN ÇOK SERT ELEŞTİRİ

Bu arada Medical Park Trabzonspor basketbol takımı sezona Torku Konyaspor karşısında sahasında aldığı 76-70'lik şok mağlubiyetle başlarken takımın ana sponsoru Medical Park'ın yönetim kurulu başkanı olan Muharrem Usta' nın Başantrenör Hakan Demir ve ekibine yönelik sert eleştirilerde bulunması, camiada soğuk rüzgarlar estirdi.

Muharrem Usta, yenilginin ardından Twitter hesabından, "Her sponsor başarı bekler. Konya gibi bir takıma evinde ruhsuzca yenilmenin tek sorumlusu antrenör ve ekibidir. Yazık hem de çok yazık" ve "Yenilgi alınan takım Anadolu Efes, Banvit, Galatasaray Liv Hospital gibi bir takım olsa makul olabilirdi. Amaç Torku Konyaspor'u küçümsemek değil. Konya'yı tebrik ederim" eleştirilerinde bulundu.