Skorer Hamburg Milan Maros'tan çekiniyor

Hamburg Milan Maros'tan çekiniyor

17.03.2009 - 14:13 | Son Güncellenme:

.

Hamburg Milan Marostan çekiniyor

Çek Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Milan Baros'un çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Hamburg'un kaptanı David Jarolim, "Ama zamanı geldiğinde yere düşmesini de çok iyi biliyor. Ona dikkat etmeliyiz" dedi.

Haberin Devamı

Perşembe günü oynanacak Galatasaray ile oynayacakları UEFA Kupası 4. Tur rövanş maçı öncesi Hamburg, özellikle Baros'tan çok çekiniyor. Çek Milli Takımı'nda arkadaşı olan Milan Baros'u çok sevdiğini ve çok iyi anlaştıklarını söyleyen HSV kaptanı David Jarolim, "Çok iyi bir futbolcu, ama aynı zamanda zamanı geldiğinde yere düşmesini de çok iyi biliyor. Tilki gibi kurnaz. Ona çok dikkat etmeliyiz" dedi.

Sürekli konuştuklarını ve arkadaş olarak çok iyi anlaştıklarını dile getiren Jarolim, "Maç sonrası formalarımızı değiştirmeyi bile kararlaştırdık. Ama maçta biraz onun canını acıtacağız" diyerek, HSV'nin sahadan galip ayrılacağına inandığını söyledi.

Teknik direktör Martin Jol, takımda bulunan sakat oyuncularla ilgili olarak ise, "Biz amatör bir takım değiliz. Bu tip sakatlıklar ve eksiklikler devamlı olabilir ama oyunumuzu etkilemez" diye konuştu.

Haberin Devamı

Jol, Ali Sami Yen'deki atmosferden de çekinmediklerini ifade ederek, "Bir çok deplasman maçında benzer atmosfer var. Bu oyuncaları ürkütmemeli. İstanbul'a kazanmak için gidiyoruz" dedi.

Yarın özel bir uçakla İstanbul'a gelecek olan Alman ekip, maça her gün çift idman yaparak hazırlanıyor. Öte yandan Hamburg'dan şimdiye kadar yaklaşık 600 HSV taraftarı Ali Sami Yen'de maç için bilet aldı.

Yazarlar