Almanya Bundesliga Harry Kane: Uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz!

Harry Kane: Uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz!

10.04.2024 - 20:17 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in yıldızı Harry Kane, Bavyera ekibinde geçirdiği sezonu yorumladı.

Harry Kane: Uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz

Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih'te yıldız futbolcu Harry Kane açıklamalarda bulundu. Bu sezonunun istediği gibi geçmediğini belirten Harry Kane, "Bundesliga ve Almanya Kupası'nda performansımız göz önüne alındığında bu sezon istediğim gibi geçmiyor" dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediklerini vurgulayan Harry Kane, "Şampiyonlar Ligi her kulübün kazanmak istediği bir turnuvadır. Bundesliga'daki yenilgi yutulması gereken acı bir hap ama bu turnuvayı daha da önemli kılıyor. Hala gidilecek uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz. Bu sene yeterince çabalamadığımız için ivme kazanmamıza yardımcı olacak bir uyum ve takım ahlakı inşa etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Devler Ligi'nde gelecek hafta atmosferin harika olmasını bekleyen Harry Kane, "Belki gelecek hafta taraftarlarımızın önünde her şey farklı olacak. Taraftarlar olmadan zordu ve yanımızda kimsenin olmaması tuhaftı ama sanırım bunu aştık. Allianz Arena'da dolu dolu oynamamız gerektiğini düşünüyoruz. Atmosfer harika olacak ve hedefimiz yarı finale ulaşmak" diye konuştu.

Yazarlar