Kayserispor Hasan Ali Kaldırım sürprizi! 11 yıl sonra geri döndü

Hasan Ali Kaldırım sürprizi! 11 yıl sonra geri döndü

15.09.2023 - 20:47 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna kattı.

Hasan Ali Kaldırım sürprizi 11 yıl sonra geri döndü

Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, Ankaragücü'nden ayrılan Hasan Ali Kaldırım'ı renklerine bağladı. Tecrübeli sol bek, Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

TuS Koblenz altyapısında futbola başlayan Hasan Ali Kaldırım daha sonra Kaiserslautern, Mainz 05, Fenerbahçe, Başakşehir ve Ankaragücü formaları giydi. 33 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 200 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 35 maça çıkan Hasan Ali Kaldırım, 1 gol sevinci yaşadı.

Hasan Ali Kaldırım, 2009-2010 sezonunda transfer olduğu Kayserispor'dan 2012-2013 sezonunda ayrılmıştı.

Sahaya çıkmak için sabırsızlandığını ve tarifsiz bir duygu yaşadığı ifade eden Hasan Ali Kaldırım yaptığı açıklamada, “Almanya’da başladığım futbol hayatımın canım ülkem Türkiye’ye açılan kapısı, hayallerimi gerçeğe dönüştürürken her zaman arkamda olan destekçim, evim, kulübüm Kayserispor’la sözleşme imzaladım. Kariyerimde yaşadığım birçok önemli anın temelleri hep bu güzel şehirde atıldı. Burada aldığım tedrisatla çıktığım uzun yola, tekrar bu şehirde ve bu kulüpte devam ediyorum. Hislerim tarifsiz. Bana bu fırsatı tanıyan Başkanımız Ali Çamlı’ya ve Teknik Direktörümüz Recep Uçar’a teşekkür ediyor, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar