Hatayspor Hatayspor'da Volkan Demirel'den Christian Atsu için duygusal paylaşım!

Hatayspor'da Volkan Demirel'den Christian Atsu için duygusal paylaşım!

05.02.2024 - 23:33 | Son Güncellenme:

Türkiye'yi acıya boğan depremden saatler önce, Hatayspor'un galibiyet golünü atan Christian Atsu'yu Teknik Direktör Volkan Demirel sosyal medya üzerinden andı.

Hataysporda Volkan Demirelden Christian Atsu için duygusal paylaşım

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, geçtiğimiz yıl yaşanan depremde hayatını kaybeden eski oyuncusu Christian Atsu için bir paylaşımda bulundu

Haberin Devamı

"Atsu'nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevinç ve umudu simgeliyor. Fakat sonrasında yaşanan deprem, Atsu'yu, Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden aldı. Şimdi, onların aramızdan ayrılışlarının, Hatay'ın ve 10 ilimizin uğradığı büyük kaybın bir yılı geride kaldı. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz."

SON GOLÜNÜ ATMIŞTI
Türkiye'yi acıya boğan depremden saatler önce, Hatayspor sahasında Kasımpaşa'yı ağırlamıştı. Hatay'da, 5 Şubat akşamında gerçekleştirilen maçın 90+7. dakikasında müthiş bir frikik golüne imza atan Christian Atsu, takımının sahadan 1-0 galip ayrılmasını sağlamıştı. Kasımpaşa maçında, aylar sonra ilk golünü atan ve takımına 3 puanı kazandıran Atsu, Hatay'ı sevince boğmuştu.

Haberin Devamı

Hataysporda Volkan Demirelden Christian Atsu için duygusal paylaşım

Atsu'nun golünden sonra hem Ganalı futbolcu hem de takımı büyük sevinç yaşarken, teknik direktör Volkan Demirel oyuncusunu kollarının arasında havaya kaldırmıştı. Çünkü uzun süre formasından uzak kalan ve takımdan ayrılmayı düşünen Atsu, Volkan Demirel'in kendisini ikna etmesiyle kariyerine Hatayspor'la devam etme kararı almıştı.

ENKAZ ALTINDA KALDI
Maçtan sonra Hatay'daki evine giden Atsu, enkaz altında kalarak yaşamını yitirmişti. Süper Lig tarihinin hiç unutulmayacak gollerinden birine imza atan Atsu, aradan geçen 1 yıldan sonra kamuoyu tarafından tekrar gündem oldu.