Skorer Haydi Abdi İpekçi'ye

Haydi Abdi İpekçi'ye

03.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haydi Abdi İpekçi'ye

Haydi Abdi  İpekçiye






9 kupa kazandı
FIBA Cup'da final - four'u yakalayan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı başarı halkalarına bir yenisini daha eklemek için kenetlendi. Beş yılda 3 Cumhurbaşkanlığı, 2 lig şampiyonluğu ve 4 Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Sarı - Lacivertliler, tek eksik olarak gördükleri Avrupa'da da final oynamayı hedefliyor. Menajer Murat Yosmaoğlu, "97 yıllık kulüp tarihinde takım sporlarındaki en önemli uluslararası başarıyı yakaladık. Şampiyonluk istiyoruz" diye konuştu.

'Cim - Bom yapamadı'
BAŞARIYI kalıcı kılmayı amaçladıklarını kaydeden Yosmaoğlu geleceğe umutla bakıyor. Yosmaoğlu, "Fenerbahçe'nin en güzel özelliklerinden biri başarılı olan sporcusunu, branşını bırakmaması. Galatasaray bunu yapamadı. Rekabet yokken 9-10 şampiyonluk aldılar, ama şimdi şube yapayalnız" dedi. Koç Zafer Kalaycıoğlu ise tecrübesiz olduklarını hatırlatıp, "Bunu başlangıç olarak görüyoruz. Sistemli şekilde Avrupa'da marka olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk rakip Coop
DÖRTLÜ finalin ev sahipliğini üstlenen Fenerbahçe, ilk gün turnuvanın açılış maçında 14.30'da Macaristan'ın MAV Coop takımı ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Show TV naklen yayınlayacak. Diğer maç ise 17.00'de Rusya'nın iki temsilcisi Baltiyskaya Zwezda ile Dinamo Moskova arasında yapılacak.

Serap'tan çağrı
BASKETBOLSEVERLER, organizasyondaki toplam dört maçı Biletix gişelerinden 6.5 milyon liraya alacakları biletle izleyebilecek. Kaptan Serap, "Aklıma hep stadımızda aldığımız kupa geliyor. Orada onbinlerce insanın önüne çıktığımda tüylerim diken diken olmuştu. Tribünler muhakkak dolmalı" dedi.




SPOR


'Hagi üzülecek ama'
At yarışları
Avrupa Ligleri
Fener'in gurur tablosu
İkinci Lig Puan Durumu
Lakers durmuyor
İlk derbi Aslan'ın: 3-0
'Suçlu aranacaksa, o benim'
Daum nokta koydu
Bratu'dan suçlama
Neden olmasın ki
Bahreyn'e kuşatma!
Gönlünde yerli var
Haber turu...
Futbol basit bir oyun değildir
Maziye bir bakıver
Size inanıyoruz

Yazarlar