Milli Takım Hector Cuper, Milli Takım sorusuna cevap verdi

Hector Cuper, Milli Takım sorusuna cevap verdi

15.10.2012 - 12:59 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde adı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için geçen ünlü teknik adama, çok merak edilen konu soruldu.

Hector Cuper, Milli Takım sorusuna cevap verdi

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin belkide en kritik maçına çıkacak A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel Macaristan yenilgisinden sonra Abdullah Avcı'nın istifa etme ihtimaline karşılık, spor kamuoyu Orduspor'un ünlü teknik direktörü Hector Cuper'i ön plana çıkardı.

Özellikle son Romanya yenilgisi sonrası adı spor basınında Milli Takım antrenörlüğü için geçen Arjantinli çalıştırıcıya bugün o çok merak edilen soru soruldu.

Cuper ise, "ulusal basında isminin (A) Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için geçtiği” yönündeki soruya şu cevabı verdi. "Ben de böyle bir şey duydum, yorum yok”

Deneyimli çalıştırıcının "yorum yok" yanıtı ise kafaları karıştırmaya yetti.

Haberin Devamı

"Avcı'nın istifa etmesinden korkuyorum"

Milli takım sorumlusu Selim Koray, Radyospor’a Abdullah Avcı’nın geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. TFF yönetiminin Abdullah Avcı’ya yollarını ayıracağına inanmadığını söyleyen Koray, “Abdullah Avcı'nın istifa etmesinden korkuyorum" dedi.

Romanya yenilgisi sonrası takımın havası bozuldu diyen Koray, Tuttur.com’un sunduğu Senad Ok ile Haber Merkezi programında “Macaristan maçı öncesi takımın morali daha iyi. İyi oynadığımız maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Romanya karşısında aldığımız mağlubiyet bizim için tabiî ki yıkım oldu. Hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık” diye konuştu.

Avcı ile vedalaşırsak sürpriz olur

Yönetim olarak görevimiz süreci iyi yönetmek ve destek vermek diyen Koray, herkesin merak ettiği konuda; Abdullah Avcı’nın takımın başında kalıp kalmayacağı hakkında şöyle konuştu: “İyi bir teknik heyetimiz ve imkanımız var. Yönetim olarak tüm desteği veriyoruz. Yönetim bir denetleme ve planlama mekanizmasıdır. Önümüzdeki maçlardan sonra uzun vadeli planlarımız olacak. Abdullah Avcı’nın geleceği hakkında yönetim kurulunun fikrini bilmiyorum ama hocayla yolları ayırmak büyük bir sürpriz olur. Federasyon yönetimimin ne olursa olsun Abdullah Avcı’nın arkasında olacağını düşünüyorum.”

Haberin Devamı

Abdullah Avcı’nın aklını okuyamam

Yönetimin Abdullah Avcı hakkındaki düşüncesi hakkında net konuşamayan Koray, sözlerine şylşe devam etti: “Oynanan maçları herkes gördü. İyi futbol oynuyoruz. Yönetim Kurulu adına konuşma yetkim yok ama Abdullah Avcıyla yolları ayıracağımızı düşünmüyorum. Benim korkum Abdullah Avcı’nın duygusal düşünüp istifa etmesi. İnsanların aklından geçenleri okumam mümkün değil ama Abdullah hocanın böyle duygusal davranacağını düşünmüyorum. Sonuçlar benim için olduğu gibi teknik heyet ve futbolcular için yıkım oldu”

(Radyospor)

Yazarlar