Basketbol 'Hedefimiz grubu birinci bitirmek'

'Hedefimiz grubu birinci bitirmek'

09.12.2015 - 23:31 | Son Güncellenme:

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası F Grubu 9. hafta maçında Rusya'nın Krasny Oktyabr ekibini 103-76 yenen Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman, Nizhny maçını da kazanarak grubu birinci bitirmek istediklerini söyledi.

Hedefimiz grubu birinci bitirmek

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ataman, Krasny Oktyabr karşısında rahat bir maç oynadıklarını ve bütün oyuncuları kullanma şansı bulduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Grupta 7. galibiyetlerini elde ettiklerini anlatan Ataman, "Grup birinciliğine çok yakınız. Önümüzdeki haftaki maçların sonuçları, bunu belirleyecek ama ilk iki sırada bitirmeyi garantiledik. Bu da bize sonraki gruplarda avantaj sağlayacak. Hedefimiz, Nizhny maçını da kazanıp grubu birinci bitirmek" dedi.

Karşılaşma sırasında sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratına tepki vermesinin anımsatılmasının üzerine Ataman, "Küfre karşı tepkim herkese. Ailemden biri küfür etse, onlara da aynı tepkiyi gösteririm. Tepki verilebilir, protesto edilebilir ama basketbol sahasında kime karşı olursa olsun bu tarz tepkiler, yakışmıyor. Hele Galatasaray camiasına hiç yakışmıyor. Umarım benim gösterdiğim tepkilere spor kamuoyu da aynı duyarlılıkta olur" değerlendirmesinde bulundu.