Skorer Herkesten daha temiziz

Herkesten daha temiziz

26.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadıköy meydanındaki buluşmada büyük coşku yaşanırken, mesaj yollayan Başkan Aziz Yıldırım “Fenerbahçemizi bitirmeye çalışanlar, tarihin tozlu yaprakları içinde kaybolup gidecekler. Tarihe Kerem ile Aslı’nın, Ferhat ile Şirin’in aşkı gibi bir aşk efsanesini Fenerbahçeliler bırakacak” dedi

Herkesten daha temiziz

Fenerbahçeli taraftarların düzenlediği mitingde Başkan Aziz Yıldırım’ın mesajını, avukatlarından Yasemin Merçil, kardeşleri Ali Yıldırım’ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım’ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak, başkanın mesajını okudu.
Mitinge gönderdiği mesajında, “(Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe) sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben” ifadelerini kullanan Başkan Yıldırım, “Sevgili Fenerbahçeliler, başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. ’Biz temiziz’ diyen herkesten daha da temiziz” dedi.
14 Şubat’ta başlayacak duruşmanın Türk spor tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Aziz Yıldırım, mesajında şu görüşlerine yer verdi:
“Benim ve yönetici arkadaşlarımın üzerine atılmaya çalışılan suçlamaları tek tek çürüteceğiz. Bu operasyonu yapanlar ve onu fırsat bilerek, Fenerbahçemizi bitirmeye çalışanlar başarısız olacak, tarihin tozlu yaprakları içinde kaybolup gidecekler. Geriye, sizlerin kulübümüze nasıl sahip çıktığınız, hep birlikte sarı-lacivertli renklere nasıl büyük bir aşk beslediğimiz kalacak. Tarihe Kerem ile Aslı’nın, Ferhat ile Şirin’in aşkı gibi bir aşk efsanesini Fenerbahçeliler bırakacak. Milyonların sarı-lacivertli renklere duyduğu aşk ve ona sahip çıkması yıllarca anlatılacak, sonsuza dek yaşayacaktır. Siz büyük taraftarımızın sürecin en başından bu yana bizlere ve kulübümüze sahip çıkmak adına attığınız her adımı gururla ve gözlerimiz dolarak izliyoruz”.
Fenerbahçe taraftarının dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu dosta düşmana gösterdiğini kaydeden Aziz Yıldırım, mesajında, “Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna hepimiz biriz ve hep birlikte bir tarih yazıyoruz. Biliyoruz ki, yaşamakta olduğumuz bu acılar bizleri öldüremez, ancak güçlendirir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Herkesten daha temiziz

‘BU AİLENİN BİREYİYİM’
Taraftarlar, Aykut Kocaman’a da büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Kocaman, “Burada olmak, hep bir arada olmak gurur verici. Burada olmak gideceği yere kadar gidiyor. Fenerbahçe’nin teknik direktörü olarak değil, bu ailenin bir bireyi olarak buradayım” ifadelerini kullandı. Kocaman, gazetecilere ise “Bugün çok güzel bir gün. Fenerbahçe’nin gücü. Bir buçuk günde 50 bin kadını ve çocuğu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na topladı Fenerbahçe. Bunun için bu ilgi de normal” dedi.

Herkesten daha temiziz

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kızları Hande ve Gülşah’ın yanı sıra kardeşleri Acar ve Ali Yıldırım ile aileleri, Yıldırım ailesinin çok sayıda bireyi mitinge katıldı.

Geniş katılım
Kadıköy Meydanı’nda, Eminönü-Karaköy Vapur İskelesi’nin önünde kurulan platform ve oluşturulan alanda gerçekleştirilen miting, büyük coşkuyla yapıldı. Mitingde, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yöneticiler Ali Koç, Ali Yıldırım, Nihat Özdemir, Ömer Temelli, Yasemin Merçil, Hakan Dinçay, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve idari menajer Hasan Çetinkaya da yer aldı.

Haberin Devamı

Efsaneler
Sarı-lacivertli ekibin eski teknik direktörü Todor Veselinoviç’in yanı sıra efsane futbolcular Can Bartu ve Ogün Altıparmak, Fenerbahçe’nin önemli eski futbolcuları Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Selçuk Yula, Erdi Demir, Semih Yuvakuran, Engin İpekoğlu, Ab-
dülkerim Durmaz, Hasan Özdemir, Nezihi Tosuncuk, “Baba Necdet” lakabıyla bilinen eski basketbolcu Necdet Ronabar, yine “Aliço” lakabıyla tanınan eski basketbolcu Ali Limoncuoğlu, mitingde yer aldılar.

Ünlü isimler
Mitingde sanatçılar İlhan Şeşen, Selçuk Yöntem, yönetmen Murat Şeker, Hakan Ural, Hakan Bilgin, Bedri Baykam, Burak Sergen, Aşkın Tuna, ve Ali Erkazan da yer alırken, efsane isimlerle sanatçılar ayrı ayrı sahneye çıkarak taraftarları selamlayıp, kısa konuşmalar yaptılar.



Yazarlar