Milli Takım Hırvatistan kaptanı Modric'ten Türkiye yorumu: Bizi şaşırtmadılar

Hırvatistan kaptanı Modric'ten Türkiye yorumu: Bizi şaşırtmadılar

13.10.2023 - 08:27 | Son Güncellenme:

Hırvatistan'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Luka Modric, 1-0'lık Türkiye yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hırvatistan kaptanı Modricten Türkiye yorumu: Bizi şaşırtmadılar

A Milli Takımımız, 'dünya ikincisi' apoletli Hırvatistan'ı deplasmanda 1-0 yenerek EURO 2024 Elemeleri'nde gruptan çıkma yolunda dev bir adım attı. Ev sahibi ekibin kaptanı Luka Modric, Türkiye'ye mağlup oldukları maçın ardından açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Böyle bir sonuç beklemediklerini ifade eden deneyimli futbolcu, "Bu bizi biraz sarstı ama rakibimiz hak etti. Bizden çok daha iyi oynadılar. Oldukça kötüydük, uzun zamandır da böyle oynadığımızı hatırlamıyorum. Her şey elimizde bir sonraki maça çıkıp çok daha iyi oynamalıyız" dedi.

Hırvatistan kaptanı Modricten Türkiye yorumu: Bizi şaşırtmadılar

"KİMSE SUÇLANMAMALI"

Yenilen gol ile ilgili konuşan Modric, "Kimseyi suçlamamalıyız. Hatalar da oyunun bir parçası. Livakovic golden önce üç önemli kurtarış yaptı. Artık önümüze bakalım, Galler'e iyi hazırlanmalıyız çünkü bu maç artık çok önemli" ifadelerini kullandı.

"TÜRKLER BİZİ ŞAŞIRTMADI"

Türkiye'nin kaliteli bir takım olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Türkler bizi şaşırtmadı. Kaliteli bir takım olduklarını biliyorduk. Kaybettik, bazen bu tür kayıplar oluyor. İtiraf etmeliyiz ki rakibimiz bizden daha iyiydi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

"PANİĞE GEREK YOK"

Son olarak Modric, "Paniğe gerek yok. Kendimize güveniyoruz. Zorlu maçlarımız var. Özellikle de Galler'e karşı hata yapma şansımız yok." diyerek sözlerini noktaladı.

Yazarlar