Beşiktaş Hollanda basınından Weghorst yorumu: Etki etmeye devam ediyor!

Hollanda basınından Weghorst yorumu: Etki etmeye devam ediyor!

22.08.2022 - 11:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, Karagümrük maçında gol attı. Golcü oyuncunun sezona başlangıç performansı ülkesinde gündem oldu.

Hollanda basınından Weghorst yorumu: Etki etmeye devam ediyor

Beşiktaş, sahasında Karagümrük ile oynadığı Süper Lig 3. hafta maçını 4-1 kazandı. Bu maçta rakip ağları havalandıran Wout Weghorst'un performansı ülkesinde de yankı buldu.

Haberin Devamı

"WEGHORST GOLLER ETKİ ETMEYE DEVAM EDİYOR"

Hollanda basınında yer alan haberlerde, Wout Weghorst'un Beşiktaş'a hızlı bir başlangıç yaptığı dile getirildi. De Telegraaf okuyucularına Hollandalı golcünün performansını, "Weghorst, Türkiye Ligi'ndeki ilk golünü 4-1'lik maçta kaydetti. Weghorst gollere etki etmeye devam ediyor" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ DA WEGHORST DA İYİ BAŞLADI"

Öte yandan nu.nl adlı site ise Beşiktaş'ın golcüsünün performansıyla ilgili olarak, "Burnley'den transfer edilen Weghorst, ilk golünü attı. Ayrıca Wout, 2 kez de asist yaptı. Beşiktaş da Weghorst da iyi başladı, İstanbul ekibi 3 maçta 7 puan topladı" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A MALİYETİ NE KADAR?

Bu sezon başında transfer edilen Weghorst için Beşiktaş yönetimi uzun süren bir uğraş vermişti. Beşiktaş 1 yıllığına kiraladığı golcü futbolcu için Burnley ekibine kiralama bedeli ödemeyeceğini, futbolcuya ise 2.8 milyon euro garanti ücret ve 200 bin euro da performans primi verileceğini borsaya bildirmişti.