Basaksehir Holmen sürprizi

Holmen sürprizi

17.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un İsveçli oyuncusu ile anlaştığını açıkladı. Holmen bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşme imzalayacak

Holmen sürprizi

Sarı-lacivertli kulüp dün sürpriz bir transfere imza attı, geçtiğimiz sezon ligden düşen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la sözleşmesi sona eren İsveçli Samuel Holmen’le prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
Fenerbahçe Futbol AŞ’den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yayımlanan açıklamada, “Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varılmış olup, yarın (bugün) yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır” denildi.

Haberin Devamı

Üç seyon boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen ve 102 Süper Lig maçına çıkan Holmen, 23 gol kaydetti. İsveç Milli Takımı’nın da yer alan 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon ligden düşen lacivert-turunculu takımda 33 maça çıktı ve 11 golle takımının en golcü oyuncusu oldu.

Oscar Cardozo’nun transferi için ise Lizbon’a çıkarma yapan Fenerbahçe Yönetimi, Benfica Kulübü ile görüşmelerini sürdürürken, Paraguaylı oyuncunun menajeri Pedro Aldave birbirini tutmayan demeçleriyle sürekli kafa karıştırıyor.

Portekiz basınına konuşan Aldave, “Fenerbahçe ile anlaştık, bu sefer de Napoli istedi. Cavani’yi satıp, onu oraya monte etmek hedefindeler. Cardozo halen daha transfer borsasının canlı oyuncularından biri. Herhangi bir takım ile anlaşma, imza yok. Benfica’da da kalabilir, bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.
Sarı-lacivertli yönetimin ise 10 milyon euro karşılığında Benfica ile el sıkıştığı ancak ödeme koşulları üzerinde bazı pürüzlerin bulunduğu bildirildi.

Yazarlar