Trabzonspor Hosseini geldi!

Hosseini geldi!

27.07.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Transferi adeta yılan hiyakesine dönen Majid Hosseini Trabzon’a geldi. Tecrübeli futbolcunun son görüşmelerin ardından bugün imzayı atabileceği bildirildi.

Hosseini geldi

Transfer döneminin başlamasının ardından ilk hedefini stoper olarak belirleyen Trabzonspor Yönetimi, Majid Hosseini’yi renklerine bağlamaya çok yaklaştı. İran’ın İstiklal ekibiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle tecrübeli futbolcuya bugüne kadar imzayı attıramayan bordo-mavili idareciler Hosseini’yi kente getirdi.

Haberin Devamı

Tecrübeli stoperin sağlık kontrolünden geçeceğini ifade eden Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Yarın (bugün) da sözleşmesi yapılacak diye umuyoruz. Kulübüyle sorunların çözülmesi için her türlü girişimde bulunuldu. Girişimler şu anda da devam ediyor. Umuyoruz ki kardeş İran’ın bir takımından bu transfer, dostlukları pekiştirerek devam ettirir” diye konuştu.

Öte yandan Karadeniz ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayan ve takımın Slovenya kampına vize işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle katılamayarak çalışmalarını Trabzon’da sürdüren Vahid Amiri, bugün ilk kez takımla birlikte çalışma şansı bulacak. Slovenya kampının tamamlanmasıyla verilen izinin ardından bugün başlayacak çalışmalarda İranlı oyuncu yeni takım arkadaşlarıyla ilk kez bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Yazarlar