NBA Houston Ömer Aşık'ı bırakmadı!

Houston Ömer Aşık'ı bırakmadı!

08.07.2013 - 00:18 | Son Güncellenme:

Dwight Howard'ın gelişiyle birlikte takımdan ayrılmanın planlarını yapan temsilcimiz Ömer Aşık'ın takasla gitme isteği reddedildi.

Houston Ömer Aşıkı bırakmadı

NBA'de transfer sezonunda hareketli günler yaşanıyor. Dwight Howard'ı kadrosuna katarak sezonun şimdiye kadarki en flaş transferine imza atan Houston Rockets'ta Ömer Aşık'ın geleceği merak konusu oldu. Milli basketbolcunun takasını istediği iddia edilirken, Houston'ın cevabı ise 'hayır' oldu.
LA Lakers'tan Houston'a gelen Howard'ın ardından 2. adam olmak istemeyen Ömer Aşık'ın takımda durmayı düşünmediği bilinirken, oyuncu yönetime takas isteğini iletti. Fakat Houston, geçtiğimiz sezon iyi bir grafik sergileyen Aşık'ı takımda tutma kararlılığı gösterdi.

ÖMER 4 NUMARA OLACAK
Houston koçu Kevin McHale Orlando'daki yaz liginde Ömer Aşık'la ilgili iyimser konuştu. Dwight Howard'ın gelmesiyle Ömer Aşık'ın moralinin bozulmasının normal olduğunu dile getiren McHale, bu durumu toparlayacaklarını ve oyuncularına sahip çıkacaklarını ifade etti. McHale sözlerine, "İki uzunla oynanır" idiyerek Howard ile Ömer'i birlikte oynatabileceğinin sinyalerini verdi.
Houston Rockets'ta Ömer Aşık'ın kalması durumunda önümüzdeki sezonun dizilişi merakla bekleniyor. Takımda kalmak için 'ilk 5' şartını koşan Ömer Aşık ya Dwight Howard'la beraber 4 numara oynayacak, ya da başka bir takımın yolunu tutacak. ABD basınındaki haberler 2. seçeneği gösteriyor.