Basketbol "Hücum ribauntları zaferi getirdi"

"Hücum ribauntları zaferi getirdi"

01.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Trabzonspor Medical Park maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hücum ribauntları zaferi getirdi

Trabzonspor Medical Park’ı yenerek seride durumu 2-0’a getiren Anadolu Efes’te Başantrenör Dusan Ivkovic hücum ribantlarının galibiyette büyük pay sahibi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Başarılı coach, “Play-off’larda her maç farklıdır. Trabzonspor ilk yarıda iyi bir performans sergiledi. İkinci devrede maç tamamen değişti. İyi savunma yaptık ve ikili oyunlarda daha fazla sayı bulmaya başladık. Aldığımız 10 hücum ribaundundan 12 sayı ürettik ve kazandık” dedi.

2. maç Arena’da

Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka arasındaki yarı final serisinin 2. maçı bugün yine Ülker Sports Arena’da oynanacak. Karşılaşma 20.00’de başlayacak.

Lige 2 yeni takım

Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni takımları da dün belli oldu. Erkekler İkinci Lig Play-off yarı final serileri sonunda TÜYAP Büyükçekmece ile Yeşilgiresun Belediyesi lige çıkmaya hak kazandı. TÜYAP Büyükçekmece, sahasında Simpaş Denizli Basket’i 83-63 yenerek durumu 3-1 yapı ve finale kaldı. Yeşilgiresun Belediyesi ise uzatma sonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne 93-83 geçerek, durumu 3-1’e getirdi.