Dünyadan Futbol Hull City'de Dimitris Pelkas şoku! Sürpriz teklif sonrası takımdan ayrıldı

Hull City'de Dimitris Pelkas şoku! Sürpriz teklif sonrası takımdan ayrıldı

09.05.2023 - 19:34 | Son Güncellenme:

Sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'e kiralık olarak transfer olan Dimitris Pelkas'a sürpriz bir teklif geldiği öğrenildi. Öte yandan yunan futbolcu Hull City'den ayrıldığı kaydedildi.

Hull Cityde Dimitris Pelkas şoku Sürpriz teklif sonrası takımdan ayrıldı

Yunan ekibi PAOK'tan Fenerbahçe'ye transfer olan ve bu sezonun başında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Pelkas'a sürpriz bir takım transfer teklifi yaparken, tecrübeli futbolcu Hull City'den ayrıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

Dimitris Pelkas, Fenerbahçe forması ile 67 resmi maça çıkmıştı. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 13 kez rakip fileleri sarsmayı başarmıştı. Yunan futbolcu bunun yanında 8 kez de asist yapmıştı.

Hull Cityde Dimitris Pelkas şoku Sürpriz teklif sonrası takımdan ayrıldı

BEDELSİZ OLARAK KİRALANDI

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Dimitris Pelkas, sezon başında Hull City'e bedelsiz olarak kiralandı. 29 yaşındaki on numara, Championship ekibinde 26 maçta forma şansı buldu. Dimitris Pelkas bu müsabakalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı ve 1 asist üretme başarısı gösterdi.

TRANSFER SORUSUNU CEVAPLAMIŞTI

"PAOK'a geri dönecek misin" sorusuna Dimitris Pelkas, "Doğruyu söylemek gerekirse, şimdiye kadar hep beni çok istediklere yerde olmayı tercih ettim. Henüz resmi bir teklif yapılmadı. Şu anda çok erken, göreceğiz" şeklinde cevap verdi. Yunan ekibine geri dönmek istediğini belirten Yunan on numara şu anda böyle bir transfer görüşmesinin olmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Hull Cityde Dimitris Pelkas şoku Sürpriz teklif sonrası takımdan ayrıldı

"PAOK'a geri dönmek ister misin" sorusuna Dimitris Pelkas şu cevabı verdi:

"Aklımda her zaman PAOK forması giymek var. Geçmişte pek çok şey başardık. Aklımda her zaman bu senaryo var. Çok iyi bir yaştayım, kendimi çok iyi hissediyorum. Tanrı'ya şükürler olsun, Halkidiki'deki otelle ilgili işlerimiz de yolunda. Babam ve annem oradaki işleri yürütüyorlar. Razvan ile baş ay önce bir sakatlık yaşadığımda beraberdik. PAOK'un fizyoterapisti Sakis Kapoulas ile tedavim vardı. PAOK'tan ayrılıp, Fenerbahçe'ye gittiğimi bilen tek kişi Kapoulas'tı. Bunu ona son dakikada söylemiştim ve doğru düzgün ağlayan tek kişi oydu. Sorunuza gelince, Selanik'e gelince Razvan Lucescu ile temaslarımız oldu. Henüz önemli bir şey konuşmadık. Onunla ilgili çok fazla takdir var, birlikte çalışmak isterim."

RESMİ TEKLİF YAPILDI, TAKIMDAN AYRILDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Yunan oyuncu, Hull City'den resmen ayrıldı. Dimitris Pelkas'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğu takım olan PAOK, oyuncuyu bir kez daha kadrosuna katmak için teklif yaptı.

OPSİYONU KULLANILMAYACAK

Yunan oyuncu, 5 Ekim 2020 tarihinde Fenerbahçe ile 3+1 yıllık bir sözleşemeye imza atmıştı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli kulübün sözleşmedeki opsiyon maddesini kullanması beklenmiyor. Dolayısı Yunan oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde bitecek ve Pelkas serbest statüde olan bir oyuncu olacak.

Hull Cityde Dimitris Pelkas şoku Sürpriz teklif sonrası takımdan ayrıldı