Karagümrükspor Hull City'den İstanbul'a! Transfer için geri sayım

Hull City'den İstanbul'a! Transfer için geri sayım

06.08.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin genç yıldızına Süper Lig'den teklif geldiği iddia edildi. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun transfer görüşmelerini sonuçlandırmak adına İstanbul'a geleceği aktarıldı.

Hull Cityden İstanbula Transfer için geri sayım

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün sürpriz bir transfere hazırlandığı iddia edildi. Alparslan Erdem yönetimindeki kırmızı-siyahlıların, Championship ekibi Hull City'nin genç yıldızıyla anlaşma sağladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Hull City ile Fatih Karagümrük arasında da kiralık transferi konusunda el sıkışıldığı vurgulandı. 22 yaşındaki hücumcunun kısa süre içerisinde İstanbul'da olacağı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KARAGÜMRÜK'TE TRANSFERLER ART ARDA

Andrea Pirlo'nun ayrılığı sonrası Alparslan Erdem'i teknik direktörlük görevine getiren Fatih Karagümrük, kadrosuna dikkat çeken isimleri dahil etti. Kırmızı-siyahlılar genç oyuncular Emre Bilgin ve Can Keleş'i kiralık olarak renklerine bağladı.

İstanbul ekibi bonservisi elinde bulunan Furkan Beklevic, Frederic Veseli, Matias Dituro ve Marcus Rohden'le de sözleşme imzaladı.

AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Fatih Karagümrük'te takımın yıldızları Fabio Borini, Mbaye Diagne, Andrea Bertolacci, Kerim Frei, Colin Kazım Richards ve Emiliano Viviano ile yollar ayrıldı. Emir Yazıcı ise Serik Belediyespor'a kiralandı.

Haberin Devamı

Hull Cityden İstanbula Transfer için geri sayım

RYAN LONGMAN'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

İngiliz basınında yer alan habere göre; Fatih Karagümrük, Hull City'den Ryan Longman'ı kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. İstanbul ekibinin, 22 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlayacağı aktarıldı.

Fatih Karagümrük'ün hem Hull City hem de Ryan Longman ile anlaşma sağladığı ve genç futbolcunun imza için kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği kaydedildi. 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. Ryan Longman'ın Hull City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Hull Cityden İstanbula Transfer için geri sayım

Brighton altyapısında yetişen Ryan Longman daha sonra Wimbledon'da kiralık olarak forma giydi. 22 yaşındaki oyuncuyu geçici transfer eden Hull City, 2021-2022 sezonu devre arasında 800 bin euro karşılığında bonservisini aldı.

Yazarlar