Euro2016 Hummels: En önemli eksik Gomez'di

Hummels: En önemli eksik Gomez'di

08.07.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Almanya'nın başarılı savunmacısı Hummels, kendisine yöneltilen "Sen, Khedira ve Gomez bu maçta yoktunuz. Sence Almanya bu oyunculardan en çok hangisini aradı?" sorusuna "Bence Mario Gomez'di.

Hummels: En önemli eksik Gomezdi

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Alman Milli Takımı'nın Fransa karşısında aldığı yenilginin en önemli nedenlerinden bir tanesinin Beşiktaşlı futbolcunun yokluğu olduğu belirtildi. Ev sahibi ekip karşısında sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunun hissedildiği belirtilirken, Mario Gomez'in en önemliler arasında yer aldığı yorumları yapıldı.

Rheinische Post 'Gomez çaresizce arandı. Yedek kulübesinden gelip değerini yükseltti' başlığıyla verdiği haberinde "Almanya EURO 2016'ya yarı finalde veda etti. Bu biraz da Mario Gomez'in yüzünden. Çünkü milli takım forvet eksikliğinden süründü" ifadeleri kullanıldı.

Yazının devamında şu ifadelere yer verildi: "Mario Gomez turnuvada iki gol atmştı. Sıkı bir şekilde çalışmış, ceza sahası içine 88 kiloluk ağırlığını koymuştu".

Haberin Devamı

Sarı kart cezalısı olduğu için dünkü karşılaşmada forma giyemeyen bir başka isim olan savunmanın belkemiği Mats Hummels, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede Mario Gomez'den bahsederek benzer fikirler ortaya attı.

Hummels: En önemli eksik Gomez'di

Hummels kendisine yöneltilen 'Sen, Khedira ve Gomez bu maçta yoktunuz. Sence Almanya bu oyunculardan en çok hangisini aradı?' sorusuna "Bence Mario Gomez'di. Çünkü baktığınız zaman defansif olarak kötü bir maç çıkarmadık. Oyunu kontrol altında da tuttuk. Ancak topa iyi vuracak bir oyuncunun eksikliğini hissettik" cevabını verdi.

Yazarlar