Futbol Hüseyin Kalpar: 'Maçın Olimpiyat Stadı'na alınması...'

Hüseyin Kalpar: 'Maçın Olimpiyat Stadı'na alınması...'

20.12.2017 - 17:19 | Son Güncellenme:

Elazığspor, ligin 17'inci haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Hüseyin Kalpar: Maçın Olimpiyat Stadına alınması...

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Elazığspor, ligin 17'inci haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Haberin Devamı

Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Hüseyin Kalpar, kendi yönetiminde takımın çıktığı 5 maçta aldıkları 2 puanın kendi kariyerinde bir şansızlık olduğunu söyledi.

Kendi yönetiminde oynadıkları 5 maç sonunda 2 puan aldıklarını ve teknik direktörlük kariyerinde bir ilki yaşadığını ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Şimdiye kadar 5 maç oynadık. Almış olduğumuz puan iki. Çok az bir puan aldık. İçerde iki maç kaybettik, bu bizim çok büyük bir dezavantajımız oldu. Benim de teknik direktörlük kariyerimde bir ilk 5 maç sonunda 2 puan almak benim adıma da şanssızlık yaşıyorum ama ikinci yarıda bunları bertaraf ederiz diye düşünüyorum" dedi.

İstanbulspor maçının Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na alınmasına saygı duymak gerektiğini anlatan Kalpar, "Hem ev sahibi takım, hem de bizim için bir dezavantaj oluşturacağını düşünmüyorum. Federasyonun kararına saygı duymak lazım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Elazığspor'da, kırmızı kart cezalısı Alpaslan Öztürk haricinde takımda eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Yazarlar