Basaksehir İBB'li oyuncular: Küme düşme korkumuz yok

İBB'li oyuncular: Küme düşme korkumuz yok

05.03.2013 - 10:59 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular "Küme düşme korkumuz yok" dedi.

İBBli oyuncular: Küme düşme korkumuz yok

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Zeki Korkmaz ve Serhat Gülpınar, son maçlarda iyi bir performans sergilediklerini ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söylediler.

Zeki Korkmaz, ligde 3 haftadır berabere kaldıklarını belirterek, ”İyi futbol oynuyoruz ama son vuruşlarda etkisiz kalıyoruz ve sonuca yansıtamıyoruz. Bu ligde arka arkaya bir seri yakaladığınız zaman Avrupa kupalarına oynayabiliyorsunuz. Ligde yarışın son haftaya kadar süreceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Puan sıralamasında pek iyi bir seviyede olmadıklarını dile getiren Zeki, daha yukarılara çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını anlatarak, ”Orduspor ile oynadığımız maçın son dakikasında kaleciyle karşı karşıya kaçırdığımız pozisyondan sonra maç bitti. Atabilseydik 3 puan alacaktık. Eskişehirspor maçında mücadele 1-0’ken ikinci golü bulabilseydik karşılaşmayı bitirebilecektik. Bu iki maçta 6 puan almış olacaktık. Daha rahat bir konumda olabilirdik. Çalışarak ve biraz daha dikkatli olarak bu açığı kapatacağız” şeklinde konuştu.

Webo’nun ayrılması

Haberin Devamı

Devre arasında takımdan ayrılarak Fenerbahçe’ye transfer olan Webo’nun gol vuruşlarında çok iyi olduğunu aktaran Zeki Korkmaz, ”Webo, son vuruşlarda iyi olduğunu bize geldiği günden beri göstermişti ama Webo’nun yerine gelen Zenke ve Ömer Can kaliteli futbolcular. Bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Şu anda iyi durumdayız ve en azından pozisyona girebiliyoruz. Bu girdiğimiz pozisyonları da önümüzdeki maçlarda değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Serhat:”Küme düşme korkumuz yok”

Lacivert-turunculu futbolcu Serhat Gülpınar da takım arkadaşlarına güvendiğini belirterek, ”Küme düşme korkumuz yok” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonunda oynayacakları Kayserispor maçının zor geçeceğini aktaran Serhat Gülpınar, şöyle konuştu: ”Kayserispor karşısında saha avantajımızı kullanmaya çalışacağız. En azından bildiğimiz sahada oynayacağız. Kayserispor’un belli bir çıkışı var. Bunu göz önünde bulunduruyoruz. Bizim de 4-5 maçlık iyi bir mücadelemiz var ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. İnşallah bu hafta girdiğimiz pozisyonları da değerlendirerek Kayserispor maçını kazanmak istiyoruz. Bir an önce bulunduğumuz kötü durumdan ayrılmak için de kazanmak da zorundayız. Bunu yapabilecek güçteyiz.”