Fransa Ligue 1 İbo çok mütevazi! "Efsaneyim..."

İbo çok mütevazi! "Efsaneyim..."

09.09.2012 - 22:37 | Son Güncellenme:

Zlatan Ibrahimovic, memleketi Malmö'de aldığı bir ödülün ardından kendisini 'yaşayan bir efsane' olarak nitelendirdi.

İbo çok mütevazi Efsaneyim...

Paris Saint-Germain'in yıldız forvet oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, 'yaşayan bir efsane' statüsüne yükseldiğini düşünüyor.

İsveç'in Kazakistan'la oynayacağı 2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesinde takımın kamp yaptığı Malmö'de bulunan Ibrahimovic, burada bir ödüle layık görüldü.

France Football'a konuşan 30 yaşındaki oyuncu, ödülden ötürü gururlu olduğunu dile getirirken "Bu gerçekten büyük bir onur. Demek ki yaşamım boyunca önemli şeyler yapmışım ki bu ödülü alıyorum. Genelde ölmeden önce efsane olunamayacağını düşünürüz. Fakat ben yaşayan bir efsane haline geldim. En azından Malmö'de." şeklinde konuştu.

Lille maçında gol sevincinde bulunmamasıyla birlikte Cristiano Ronaldo'yla karşılaştırılmasına da değinen Ibrahimovic, "Beni başka biriyle karşılaştıramazsınız. Lille maçında 27 saniye geçtikten sonra golü attığımda maçın bitmesine daha çok fazla olduğu ve her şeyin değişebileceği için sevinmedim. Ben sevincimi maç sonralarına saklamayı tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca forma giydiği tüm takımlarda lig şampiyonluğu yaşayan Zlatan Ibrahimovic, sezon başında Milan'dan Paris Saint-Germain'e transfer oldu.

Yazarlar