Futbol İbrahim Üzülmez patladı! Benim bir duruşum, karakterim var

İbrahim Üzülmez patladı! Benim bir duruşum, karakterim var

03.06.2019 - 13:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile hafta sonu sözleşme imzalayan ancak 4 saat sonra lacivert-beyazlı kulüple yolları ayrılan teknik direktör İbrahim Üzülmez, yaşananları ilk kez Skorer'e anlattı.

İbrahim Üzülmez patladı Benim bir duruşum, karakterim var

Tuncay Hoş / Skorer Özel

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa, cumartesi günü saat 12.00'de teknik direktör İbrahim Üzülmez'le sözleşme imzalamış ancak 4 saat sonra ise karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Gençlerbirliği'ni Süper Lig'e çıkaran 45 yaşındaki teknik adam, imza töreninde yaşananlarla ile ilgili sessizliğini ilk kez Skorer'e bozdu.

Kasımpaşa'nın teknik adamdan ziyade şirketlerine 'eleman' aradığını ifade eden Üzülmez, "Teknik adamın bir duruşu olmalı. Transferden ziyade yaklaşım önemli. Samimiyet önemli. Bu samimiyeti yakalayamadığınız zaman iki taraf da zarar görür. İbrahim Üzülmez olarak şunu söyleyeyim; benim bir duruşum var, karakterim var.

"Tazminat vermeyelim dediler"

Bana 'Tazminat ve peşinat vermeyelim' dediler. Basın toplantısındaki fotoğraf bazı şeyleri anlatıyor. Her gittiğim camiaya maddi-manevi olarak değer kattım. Çalıştığım takımların maddi-manevi menfaatlerini sonuna kadar ön planda tuttum. Bana olan yaklaşım aynı değerde olmadığı zaman Süper Lig takımı bile olsa duruşumdan taviz vermem" dedi.

Haberin Devamı

"Şu anda bana gelen resmi teklif yok"

Üzülmez gelecek planları ile ilgili olarak da "Bayram tatiline çıktık. Şu anda herhangi bir kulüpten resmi teklif almadım. Çok şükür görev yaptığımız takımlarda başarılı olduk. Şartlarıma uygun, hedeflerimle örtüşen bir kulüpten teklif gelirse anlaşırım" açıklamasını yaptı.

Yazarlar