Futbol ‘İçeride masaj var’

‘İçeride masaj var’

13.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

TFF Başkanı Demirören, Sarar ile yapılan anlaşmanın getirisinin sorulması üzerine, “Federasyondaki odama parmak iziyle giriyorum. İçerde de masaj var. Televizyonlara ihaleye fesat karıştıran insanları çıkarıp futbolu yönlendirmeye çalışıyoruz” dedi

‘İçeride masaj var’

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, (A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya destek verdi.
Demirören, Le Meridyen Otel’de milli takımın resmi sponsorlarından Sarar ile mevcut sözleşmenin uzatılmasıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kurdukları takımı uzun vadeli planlamaları düşünerek oluşturduklarını söyledi. Başkan Demirören, Abdullah Avcı’yı takımın başına getirirken buna dikkat ettiklerini belirterek, şunları söyledi:
”Abdullah Avcı’yı takımın başına getirirken ve yeni takımı kurarken uzun vadeli planlama oluşturduk. Onun için Avcı’yı getirdik. 2014 Dünya Kupası’na gitmekte zorlanıyoruz diye hocamız ve futbolcularla ilgili yorumlar rahatsız edici boyutlara geldi. Bu şekilde futbol takımlarımızın ve milli takımlarımızın başarılı olma şansı yok. Hocamızın bizi Brezilya’ya götüreceğini söyleseydik elemelere katılmaya gerek yoktu. Herkesi yapıcı olmaya davet ediyorum.”
Yıldırım Demirören, milli takımlar resmi moda sponsoru Sarar ile yapılan 4 yıllık sözleşmenin mali açıdan ne getirdiği yönündeki soruyu ise ilginç bir şekilde yanıtladı. Demirören soruya “Federasyondaki odama parmak iziyle giriyorum. İçerde de masaj yapıyoruz. Televizyonlarda ihaleye fesat karıştıran veya personeli zorlayan, ’bu firmayı alın’ diyen insanları çıkarıp, Türk futbolunu yönlendirmeye çalışıyoruz. Bunlar kolay değil. Rakamı söylemeyeceğim” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Sarar ile devam
Sarar Şirketler Grubu, Futbol Federasyonu ile olan sponsorluk anlaşmasını dört yıl daha uzattı. Sarar’ın Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Emre Sarar 1996 yılından beri milli takımların resmi moda sponsorluğunu gururla yaptıklarını, 4 yıllık sözleşmeyle bunu 20. yıla götüreceklerini dile getirdi. TFF ve Başkan Demirören sayesinde dünya çapındaki başarımıza her geçen gün yenisini ekleyeceğimize inanıyorum. Türk sporuna destek her zaman devam edecek” diye konuştu.

Yazarlar