Süper Lig İddaa'da günün en çok oynanan maçları

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

22.08.2023 - 12:18 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaada günün en çok oynanan maçları

Rangers – PSV: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Rangers – PSV mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %13’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Rangers sezona sorunlu başladı. Son 4 maçta yenilgi yok, 3'ünden galip ayrıldılar ama sahada ortaya konan oyun umut verici değil. Savunmada ayrı, hücumda ayrı problemler var. Todd Cantwell'e çok bağımlılar, ikinci bir oyun açma opsiyonları yok. TD Michael Beale; "Ryan Kent gibi bir oyuncu arıyoruz..." dedikten sonra Ianis Hagi'yi UEFA listesinden çıkarıp herkesi (Rangers taraftarlarını) şoke etti. Rıdvan Yılmaz'ın da hâlâ sakat olduğunu açıkladı... PSV Eindhoven ise Ruud van Nistelrooy yerine Peter Bosz ile sezona başladı. Süper Kupa zaferi geldi. Devamındaki 4 resmi maçı "handikaplı" kazandılar. Xavi Simons kaybedildi, Noa Lang'la yerini doldurdular. Luuk de Jong çok formda. Problemli Rangers karşısında, Ibrox'ta, ilk golü atıp ŞL gruplarına ilk adımı onların atmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Antwerp - AEK Athens: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Antwerp - AEK Athens mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Antwerp turnuvaya bu turdan itibaren katılıyor. AEK ise zorlu ve olaylı Dinamo Zagreb eşleşmesinden turu atlayarak çıktı. Sarı siyahlılarda önceki turlarda bahsettiğim gibi teknik direktör Matias Almeyda’nın gelişiyle kabuk değiştirdi lig şampiyonluğuna ulaştı. Sezon boyunca oyun disiplininden kopmayan AEK kupayı en çok hak eden takımdı. Zagreb ile oynadıkları rövanşa geçen yılkine yakın bir 11 ile çıkan konuk ekipte Levi Garcia ile Pineda bu maçta da hücum hattını oluşturur. Yine orta sahayı kalabalık tutmak için Amrabat merkeze yakın konumlanacaktı. Ben Belçika’dan en azından beraberlik alarak dönmelerini bekliyorum.

Rakow Czestochowa – Kopenhag: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Rakow Czestochowa – Kopenhag mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %13’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

Rakow elemelerde 6 maçın 5'ini kazandı. İlk kez UEFA'ya bağlı bir organizasyonda gruplara kalacakları için heyecanlılar. Çünkü turu geçemeseler bile Avrupa liginde gruplardan yollarına devam edecekler. Diğer taraftan Kopenhag elemelere 2. turdan başladı. Rakow ilk kez bir Danimarka takımıyla oynayacak. Kopenhag ise bu konuda daha tecrübeli, 11 kez Polonya takımlarıyla eşleştiler. Deplasman ekibi liginde oldukça formda ve oynadıkları 5 maçıda kazandılar. Bu maçları kazanırken rakip filelere tam 13 gol attılar. Diğer taraftan Rakow'da son hafta karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı. 1921 yılında kurulmalarına rağmen uzun yıllar alt liglerde mücadele Rakow'un canlanması 2016 yılında Marek Papszun'un antrenörlüğe gelmesiyle başladı. Artık Polonya basını tarafından ligde şampiyonluk adayı olarak gösteriliyor. İlk maç olmasına rağmen gollü bir mücadele olacağını düşünüyorum. İki takımda ofansif futbolu benimseyerek sahaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Yazarlar