Süper Lig İddaa'da günün en çok oynanan maçları

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

02.09.2023 - 12:48 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaada günün en çok oynanan maçları

Gaziantep – Galatasaray: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Gaziantep – Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %55’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi

Galatasaray hafta içinde Molde karşısında hiç kolay bir maç oynamadı. Evet kazandılar ancak fiziksel anlamda ciddi şekilde de yıprandılar. Bu maçta taraf bahsinde tercihim elbette Sarı-Kırmızılı ekip olur. Terazide Galatasaray çok ağır basıyor, üstelik Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmış olmanın rahatlığı da var. Fakat fiziksel yorgunluğun etkisiyle Galatasaraylı oyunculardan yüksek bir oyun iştahı beklemiyorum. Gaziantep'in de öncelikle 1 puanı cebine koymak isteyeceğini düşünürsek, bu maçta 'toplam gol 2-3' bahsi daha mantıklı duruyor.

Haberin Devamı

Real Madrid – Getafe: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Real Madrid – Getafe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %45’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Öncelikle bunun bir derbi maçı olduğunu belirtmem gerek. Getafe, Real’e her zaman zorluk çıkarmaya çalışmıştır. Lige 3 deplasman galibiyetiyle başlayan Real Madrid için işler ligde iyi gitse de Vinicius Jr., Militao, Courtois ve milli oyuncumuz Arda Güler’in sakatlıkları bulunuyor. Mendy ve Ceballos’un durumları da belirsiz. Getafe’de de bir diğer milli oyuncumuz Enes Ünal’ın sakatlığı sürüyor. Onlar da lige 3 maçta 4 puan alarak başladılar. 3 maçta sadece 1 gol bulabildiler. Geçen sene aralarındaki iki maçı da Real Madrid 1-0 kazanmıştı. Yine Real’in kazanmasını bekliyorum ancak yanına herhangi bir alt seçeneği eklenerek oran artırılabilir.

Chelsea - Nottingham Forest: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Chelsea - Nottingham Forest mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Barış Keklik’in Tercihi

Chelsea, sezona oldukça kötü başladı. Çok hareketli bir transfer dönemi geçirmiş olsalar da çok fazla sakat oyuncuları var. Gerek son maçlarında gerek de kupa maçında galibiyet almaları onların elini biraz da olsa rahatlattı. Deplasman ekibi de yaz transfer dönemini en iyi geçiren ekiplerden biri. Zor bir fikstürden skor olarak iyi çıkmış olmasalar da oyunlarının kalitesini gösterdiler. Bu maçta iki takımın da gol bulacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

 

Yazarlar