Beşiktaş Igor Tudor, İstanbul'a geldi! Beşiktaş'tan flaş açıklama

Igor Tudor, İstanbul'a geldi! Beşiktaş'tan flaş açıklama

20.10.2023 - 16:15 | Son Güncellenme:

Igor Tudor, Beşiktaşlı eski futbolcu Seriç ile birlikte İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlı kulüpten Hırvat teknik adam ile ilgili açıklama geldi.

Igor Tudor, İstanbula geldi Beşiktaştan flaş açıklama

Türkiye'de daha önce Karabükspor ve Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Igor Tudor son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yı çalıştırıyordu. 45 yaşındaki Hırvat teknik adam bugün İstanbul'a geldi. DHA'da yer alan habere göre Beşiktaşlı eski futbolcu Seriç ile birlikte İstanbul’a gelen Tudor, görüşmelerde bulunup, Galatasaray-Beşiktaş derbisini de izleyecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır.

Galatasaray ile oynayacağımız müsabaka öncesi Kulübümüzdeki huzuru bozmak amacıyla menajer oyunlarıyla masa başında üretilen haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

İKİ YARDIMCISI TEKNİK HEYETE KATILDI

Beşiktaş'ta Lugano yenilgisi sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş görevinden istifa ederken, Siyah-Beyazlılar İstanbulspor maçına Burak Yılmaz yönetiminde çıkmıştı. İstanbulspor maçı sonrası Beşiktaş, Igor Tudor'un ekibinden iki ismin teknik heyete katıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlüğüne Hari Vukas, Atletik Performans Antrenörlüğüne ise Toni Modric getirilmişlerdir." denilmişti.

HIRVATİSTAN'DAN TUDOR İDDİASI

Siyah-Beyazlılardan yapılan bu açıklama sonrası Igor Tudor iddiaları ayyuka çıktı. Öyle ki hem Hari Vukas hem de Toni Modric yıllarca Igor Tudor'un yardımcılığını yapmış isimler.

Bu arada Hırvatistan basınından Danas, Igor Tudor'un Beşiktaş'ın başına geçtiğine dair net ifadeler kullandı. Haberde "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor oldu" ifadelerinin kullanılması dikkat çekti.

Haber detayında bir zamanlar Slaven Bilic'in çalıştırdığı Beşiktaş'ı Igor Tudor'un devralacağı kaydedildi ve Siyah-Beyazlıların dün yaptığı paylaşıma değinildi.