Futbol Iker Casillas kalp krizi geçirdi

Iker Casillas kalp krizi geçirdi

01.05.2019 - 17:26 | Son Güncellenme:

Porto'da forma giyen Iker Casillas, kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli kaleciyle ilgili kulübünden yapılan son açıklamada durumunun iyi olduğu ve kalp sorununun çözüldüğü belirtildi.

Iker Casillas kalp krizi geçirdi

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Porto'da forma giyen İspanyol kaleci Iker Casillas, antrenman sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Porto'dan rahatlatan açıklama

Porto kulübünden yapılan açıklamada Casillas'ın durumuyla ilgili, 'CUP Porto Hastanesi'nde tedavi altına alınan Casillas'ın kalbinde yaşadığı problem çözüldü. Kendisinin durumu iyi ve istikrarlı.' denildi.

Tecrübeli kalecinin antrenmanda kalbine yeterince kan gitmediği için kriz geçirdiği açıklandı.

Antrenmanda rahatsızlık hissettikten sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Casillas, sezonun geri kalanında forma giyemeyecek.

Casillas'tan fotoğraflı teşekkür

Casillas, Twitter hesabından hastane odasında çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Her şey kontrol altında. Büyük bir korku yaşadım ama neyse ki iyiyim. Mesajlar ve ilginiz için hepinize teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Karius: Çabuk iyileş Casillas

Beşiktaş kalecisi Karius, Casillas'ın haberini aldıktan sonra sosyal medya hesabından "Haberi duyunca şok oldum. Çabuk iyileş Casillas" paylaşımını yaptı.

Yazarlar