Diğer İlk ayak tamamlandı

İlk ayak tamamlandı

19.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen KCC TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları’nda ilk ayak dün sona erdi. Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı herkese açık olan organizasyon 14-15 Ocak’ta devam edecek.

İlk ayak tamamlandı

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Team Cup’da birbirinden önemli biniciler boy gösterdi. İlk ayak yarışları dün yapılan yarışlarla sona erdi. Organizasyonun devamı 14-15 Ocak, 18-19 Şubat, 4-5 Mart ve 18-19 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek ve 9 takım boy gösterecek.

Haberin Devamı

Dörder kişiden oluşan ve her birinde en az bir kadın ve bir 25 yaş altı binicilerin yarışacağı takımların liderliklerini Türk biniciliğinin önemli isimleri yaptı. Dünya’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşen ilk ayakta günde 6 yarışma düzenlendi. 18-19 Mart 2017 tarihlerinde finali gerçekleştirilecek yarışmalar, Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı herkese açık. Organizasyonun medya sponsorları olan Milliyet ve Vatan Gazeteleri de tüm Atlı Spor yarışmalarında olduğu gibi desteklerini sürdürdü.

Profesyonel biniciler keyifli bir turnuvada yer alırken, atlı spor severler ise heyecan dolu yarışmalara şahit olmak için Kemer Country Atlı Spor Kulübü’ne geldi.

Haberin Devamı

SONUÇLAR

1. London 2012
Oktay Sezek liderliğide: Tara Subaşı, Emre Eratıcı, Kaan Karagülle.

2. Athens 2004
Hasan Şentürk liderliğinde: Taha Yedikardeş, Mehmet Tuncer Can, Serra Yedikardeş.

2. Seoul 1988
Hulki Karagülle liderliğinde: Güzin Serra Sengel, Dilara Pars, Talya Afoneri.

2. Barcelona 1999
Sencer Can liderliğinde: Beysim Hüseyinoğlu, Beyza Acar, Lara Gündüz.