Voleybol ‘İlk maç çok önemli’

‘İlk maç çok önemli’

20.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası’na hazır olduklarını belirten A Milli Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Milenkoski, “Hollanda’yla oynayacağımız maçın sonucu önemli” dedi.

‘İlk maç çok önemli’

A Milli Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Joshko Milenkoski, 25 Ağustos’ta başlayacak 2017 Avrupa Şampiyonası’na iyi hazırlandıklarını söyledi. Beykoz’daki Hidiv Kasrı’nda düzenlenen etkinlikte Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, teknik heyet ve oyuncuları hazır bulundu.

Haberin Devamı

Antrenörü Milenkoski, organizasyondan önce bazı aksaklıklar yaşadıklarını belirterek, “Oyuncularımız sakatlandı. Oyuncu değişikliklerine gittik. Şu an kadromuzu 14 kişi olarak belirledik. Önümüzde bu senenin en önemli milli takım turnuvası var. Şu ana kadar geçirdiğimiz süreçten memnunum. Yüzde 90’a yakın hazırlığımızı yaptık ve önümüzde bir hafta daha var. Hollanda’yla oynayacağımız ilk maçın sonucu önemli” dedi.

Kaptan Arslan Ekşi ise Avrupa Şampiyonası’nda madalya alabileceklerinin altını çizerek, “Neden bir madalya olmasın, daha güzel şeyler olmasın. Bunu çok istiyoruz. Önemli olan turnuva havasına ilk maçtan girip, bunu devam ettirmek” diye konuştu.