Basketbol İlk maç Fenerbahçe ile...

İlk maç Fenerbahçe ile...

02.08.2016 - 19:28 | Son Güncellenme:

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "İlk maçı Fenerbahçe ile oynayacak olmamız bizi daha çok motive edecek, fikstürden memnunum"

İlk maç Fenerbahçe ile...

Başantrenörü Ozan Bulkaz, Spor Toto Basketbol Ligi 2016-2017 sezonu fikstüründen memnun olduğunu belirterek, "İlk maçımızı kendi seyircimiz önünde Fenerbahçe ile oynamak bizi daha çok motive edecek." dedi.

Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada İstanbul'da çekilen Spor Toto Basketbol Ligi 2016-2017 sezonu fikstürünü değerlendirdi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 3 yıldır mücadele ettiklerini hatırlatan ve her zaman kazanmayı isteyen bir takım olmayı başardıklarını aktaran Bulkaz, bu yıl çok daha iyi bir takım olacaklarını söyledi.

Ligin ilk maçını kendi sahalarında Fenerbahçe ile oynayacaklarını belirten Bulkaz, şunları kaydetti: "Fikstüre çok takılacak durumda değiliz, play-off ve Avrupa'da şampiyonluk hedefleyen bir takımız. Hedeflerimiz yüksek, belirli bir standartta basketbol oynayıp içeride ve dışarıda hep kazanmak istiyoruz. Kazanamayacağımız maç yok. Fenerbahçe ile ilk maçta karşılaşmak benim hoşuma gitti. İlk maçımızı kendi seyircimiz önünde Fenerbahçe ile oynamak bizi daha çok motive edecek. Basketbolumuza ve kentimize hayırlı olsun."

Yazarlar