Skorer İnanılmaz kamp

İnanılmaz kamp

31.03.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

İnanılmaz kamp

İnanılmaz kamp


Boğaziçi Karate Turnuvası kampına 50 sporcu davet edilmesi rağmen, şampiyonada 67 sporcu mücadele edecek


       1 - 2 Nisan tarihlerinde İstanbul'da organize edilecek Boğaziçi Karate Turnuvası kampına tam 50 sporcu davet edildi. Milli takım teknik direktörlüğüne getirtilen Doğan Kılıç'ın talimatı ile İstanbul'da açılan kampa 50 sporcu alınırken, 17 kişinin de kamp harici müsabakalara iştirak edeceği öğrenildi.
       12 ülkenin katılacağı turnuva için gelecek ülkelere 16 kişilik kafilenin parasını ödeyeceğini belirtip, bir anlamda sporculara sınırlama getiren federasyonun, Türkiye'nin bu organizasyona 5 takım ile katılmasını kararlaştırması şaşkınlık yarattı.
       Türkiye şampiyonasında sikletlerinde ilk dört dereceye giren sporcuların yanı sıra, bu organizasyona katılmayıp, performansları yüksek olan karatecilerin de alındığı kamp 50 kişiye yükselirken, 17 kişinin de kampa katılmadan direk turnuvaya iştirak edeceği vurgulandı.
       Erdal Özsoy, Yusuf Tuncel, Özcan Kızıltaş, Tolga Metin, Eftan Metin, Olcay Çınar, Nevzat Tuncel, Mehmet Öztekin, Alaattin Şemintekin, Hasan Çakırlar, Osman Ünver, Neşe Yılmaz, Murat Sönmez, Deniz Keleş, Cenk Yeni, İbrahim Erçin ve Erman Eraslan'dan oluşan 17 kişinin İstanbul bölgesi sporcusu olduğu ve performanslarının belirlenmesi için direk müsabakalara katılacağı öğrenildi.

Yazarlar