Beşiktaş İngilizler, Ahmet Nur Çebi'nin Dele Alli kararını duyurdu!

İngilizler, Ahmet Nur Çebi'nin Dele Alli kararını duyurdu!

18.04.2023 - 14:59 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli, sakatlığı sebebiyle tedavi görmek için ülkesi İngiltere'ye gitti. İngiliz basını, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Dele Alli kararını duyurdu.

İngilizler, Ahmet Nur Çebinin Dele Alli kararını duyurdu

Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan büyük beklentilerle kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli, siyah-beyazlılardaki performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Sakatlığı sebebiyle ülkesi İngiltere'ye dönen ve ameliyat olan Dele Alli, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntüleriyle de büytük tepki toplamıştı. İngiliz basını, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Dele Alli kararını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SEZONU KAPATTI

Beşiktaş, Everton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli geçirdiği ameliyatn ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Dele Alli, “Ameliyatım bitti ve başarıyla geçti. Ancak ne yazık ki benim için bu sezon kapandı. Bana destek olan ve sevgi gösteren tüm Beşiktaş taraftarlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

SERDAR SARIDAĞ: DELE ALLI'Yİ YÖNETİM GÖNDERDİ

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Beşiktaş'a dair değerlendirmelerde bulunurken Dele Alli'nin İngiltere'ye yönetim tarafından gönderildiğini açıkladı. Sarıdağ, "Beşiktaş'ın gelecek sezon en büyük transferi sponsorları olacak. Oradan gelecek paranın doğru kullanımı hakkında iyi bir planlama yapılırsa Beşiktaş'un uzun vadede geleceği parlak. Bu yönetimin parayı doğru kullanacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon en büyük transferi stadın yeni ismi olacak. Sponsor da iyi bir takım kurulmasını isterç James Rodriguez isimleri çıkıyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Beşiktaş yeni Dele Alli'lerle yola çıkmayacak. Beşiktaş genç oyunculara yatırım yapacak. Dele Alli'nin bu kadar tutmayacağını bilemedik. Beşiktaş, Dele Alli'yi kurtarmaya çalıştı. Beşiktaş'tan temelli gitti. Yönetim Dele Alli'yi gönderdi." dedi.

Haberin Devamı

İngilizler, Ahmet Nur Çebinin Dele Alli kararını duyurdu

DELE ALLI'NİN TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLERİ

Sezon başında İngiliz ekip Everton’dan Beşiktaş’a kiralanan Dele Alli yeni görüntüleri ile gündeme geldi. Kısa sürede yayılan görüntülerde 26 yaşındaki futbolcunun oturduğu masadaki içki şişeleri ve güldüren gaz dikkat çekti.

Beşiktaş forması giyen Dele Alli’nin Salford’daki bir apartman dairesinde çekildiği iddia edilen yeni görüntüleri taraftarları şaşırttı. Paylaşılan fotoğrafta tedavi görmek için İngiltere’ye giden Dele Alli ve arkadaşları halk arasında gülme gazı olarak da bilinen nitröt oksit şişeleri ile dolu bir masanın etrafında oturuyor. Gülme gazının yanı sıra 215 sterlinlik bir tekila, çiğnemelik tütün ve Jamaika şarabının da bulunduğu masanın başında oturan Dele Alli’nin elinde gülme gazı için kullanılan bir balon da var.

Haberin Devamı

İNGİLİZ BASINI, ÇEBİ'NİN DELE ALLI KARARINI DUYURDU

Sakatlığı sebebiyle sezonu kapayan ve Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi sona erecek olan Dele Alli'nin kariyerine hangi takımda devam edip etmeyeceği netlik kaznamadı. Everton'da menajer Sean Dyche'ın Dele Alli'yi yeni sezon planlamasında düşünmediği ortaya çıktı. 

Beşiktaş'ın ise Dele Alli'yi bonservissiz şekilde kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. İngiltere'den Daily Mail, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Dele Alli'yi bedelsiz şekilde kadrosuna katma şartıyla transfer edebileceğini iddia etti. Haberde "Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Dele Alli'yi bu yaz kulübe geri getirerek bir şans daha vermeyi düşünüyor." ifadelerine yer verildi.

İngilizler, Ahmet Nur Çebinin Dele Alli kararını duyurdu

Dele Alli'nin de uygun bir maaşla ikna edilebileceğini öne süren Daily Mail, Ahmet Nur Çebi'nin bonservis bedeli ödemeden İngiliz oyuncuyu transfer etmeyi planladığını yazdı. Haberde Dele Alli'nin Everton ile 2024 yazına kadar kontratının olduğu ve menajer Sean Dyche'ın Dele'yi kariyerinde iyi bir seçim yapmaya zorladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarlarının Dele Alli'nin transferine karşı çıkabileceği ve İngiliz futbolcunun Beşiktaş'a yeniden transfer olmasının mümkün olmadığı sözlerine de yer verildi.

Yazarlar