Skorer İnönü için sinyal

İnönü için sinyal

03.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Erdoğan, Beşiktaş Başkanı Demirören ile İnönü Stadı’nı konuştuklarını söyledi, “Son halini seçimlerden sonra görelim dedim. Ona göre nihai kararı inşallah veririz. Çünkü Beşiktaş da bizim güzide kulüplerimizden” diye konuştu

İnönü için sinyal

TRT Haber’de önceki akşam canlı yayımlanan “Seçim Özel” programında soruları yanıtlayan Erdoğan, Beşiktaş’ın İnönü Stadı’na yönelik projesine ilişkin bir soru üzerine şunları söyledi:
“Tabiat Varlıkları Kurulu’yla ilgili bir sıkıntısı sanıyorum yok. Ancak bir sıkıntı, özellikle Ritz Carlton’la orada çok büyük bir cinayet işlendi. İkinci bir cinayetin işlenmesi, Dolmabahçe Sarayı’nın tehdit altına alınması... Çünkü Swissotel ile tüneller... Orada Dolmabahçe mahvoldu. Burada dikkat edilirse Dolmabahçe’de eski açık, alçaktır. Niye? Araziye uyumlu olarak öyle yapılmıştır. Yeni açığa gelince araziye uyumlu olarak yüksek tutuldu. Şimdi yeni yeni şeyler düşünülüyor. O tabii arkadaşlarda bir endişe uyandırıyor. Yıldırım Bey’e de (Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören) söyledim. ‘Son halini seçimlerden sonra görelim’ dedim. Ona göre nihai kararı inşallah veririz, çünkü Beşiktaş da bizim güzide kulüplerimizden” ifadesini kullandı.
Fair play’in önemine dikkat çeken Başbakan Erdoğan, “Tribünlerin artık sportmen, ahlaki bir yapıya kavuşması lazım. Bayanların statlara Türkiye’de alınmaya başlanması aslında buna yönelikti. Şimdi ailece, eşiyle çocuğuyla herkes oraya geliyor. Orada bu çirkinlikleri görmemesi lazım” yorumunu yaptı.
Bursaspor’un son aldığı cezaya çok üzüldüğünü ifade eden Erdoğan, cezayı fazla bulduğunu söyledi.

Yazarlar